tiistai 12. elokuuta 2008

Kesto-ompelut jatkuu...

...vaikka Helmiäinen päättikin olla käyttämättä vaippoja
* Huokaus*
Tässä Helmiäisen viimeinen vaippa. Yökäyttöön tarkoitettu Simpson cuddle koko XL. Täällä kuva toisesta samanlaisesta. päälipuoli simpson collegea, sisäpintana luonnonvalkea velour välissä collegea johon kiinnitetty imut (3krs frotee) ja kuminauhat. Molempiin yösimpsoneihin 2kpl lisäimuja, raidalliset 2X frotee, toiset kuviollisen joustofroteen ja valkoisen fleecen välissä 1x frotee.
Neppi kiinnitys, niin itse vaipassa kuin imuissakin.

Tässäpä muutama cuddle lisää. Alimmainen joustofroteesta (sisäpintana kangas josta ei tietoa..) ja muut ovat velouria. Ylin mallia standard (leveä haara) ja loput bicini cut -versio (kapea haara). Imuina froteeta.

Tässä alimpana vaaleanpuna-valkoinen joustofroteesta tehty Nalle Nöttönen. Kiinnitykseksi vaatii Näpsyn. Tämä on tehty syksyn kestovaippaompelukurssia ajatellen. Keväällä näytillä ei ollut yhtään näpsyvaippaa..
Loput ovat suora kopio Imse Vimse flanellette vaipan NB-koosta. Kaikissa sisä- ja ulkopintana sekä imuina ja läpässä flanelli, läpässä ihoa vasten tuleva päälimmäinen kerros on velouria.
Ylärivin 3 kukallista flanellettea olisi menossa Vita Karla keräykseen.

Muutamat villapöksy kokeilut. Koot kaikissa NB tai S tai jotain sinne päin. Vihreät ovat jo paikallisen kestovaippalainaamon käytössä, muut vielä odottavat käyttäjää. Malli on oma sovellus Ulla Neuleen Villapöpät ohjeesta.

******

Olen saanut kaverit innostumaan kestositeiden käytöstä, joten niitä on sitten pitänyt oikein urakalla tehdä. Eikä hommalle näy loppua!

Ylärivissä yö- ja päiväsiteitä, keskellä minisiteitä ja pikkuhousunsuojia ja alhaalla liivinsuojat ja pikkuhousunsuojia.

Yleensä kuvaan siteistä vain ihoa vasten tulevan, päälipuolen, mutta nyt päätin näyttää myös muutaman siteen kääntöpuolen - kuinka hienoja PUL-kankaita voi siteiden kosteussuluksi laittaa!!
Autot, norsut ja villit nakkikoirat ovat kaikki br pullia. (Muut kankaat ovat flanellia)

2 kommenttia:

  1. Hienoja siteitä! Miten olet ommellut liivinsuojat, eli mitä kerroksia olet niihin laittanut/ovatko kaikki kerrokset samankokoisia?

    VastaaPoista
  2. Liivin suojat on tehty siten, että alimmaisena on Pul, päälimmäisenä kuviollinen flanelli - nämä saman kokoisia. Välissä isompi flanelli (helpottaa saumurointia, Päälipuolen reunaa myöten ompelen) johon on ommeltu pari pienempää flanellia, näiden keskellä on pieni reikä.. En mä oikein osaa selittää sitä, pitänee kai ottaa kuvia =)

    Mutta siis lyhyesti, valmiissa liivinsuojassa on 3 saman kokoista ympyrää ja 2 pienempää joissa on reikä keskellä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!