keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Vaippoja jälleen

Ikuisuuksia keskeneräisenä kaapissa lojuneet vaipan tekeleet päätyivät vihdoin valmiiden vaippojen pinoon!
Kaikki vaipat on tehty Cuddlebuns kaavalla. Ylärivin vaipat on mallia bikinicut ja alarivin vaippa preemie - eli vastasyntyneen koko.
Kaikissa vaipoissa ulkopuoli kuviollista puuvillavelouria ja sisäpinta yksiväristä. Välissä tukikankaana college, johon on kiinnitetty imuiksi 2krs kierrätysfroteeta. Kiinnityksenä KAM-nepit.

*****
Huomasimpa että muutamat kestot ovat jääneet kokonaan esittelemättä...
Vas. Preemie-kokoinen Cuddlebuns. Ulkopuoli kuviollista flanellia, sisäpinta yksiväristä. Ja sen vieressä M-koon taskuvaippa (KV-Yhdistyksen kaava). Ulkopuoli BR-Pul, sisäpintana v.sin coolmax

Molemmat vaipat tehty Cuddlebuns kaavalla.
Vas. Bikinicut, ulko- ja sisäpinta kierrätystrikoo, välissä tukikankaana kierrätyscollege, imuina kierrätysfrotee. Todellinen kierrätysvaippa siis :)
Toinen vaippa on Cuddlen Preemie-koko. Ulkopuoli Bambujoustofrotee-raita ja sisäpinta bambujoustofrotee. Tukikankaana college ja imuina kierrätysfrotee.

4kpl Joustofroteisia (ulko- ja sisäpinta + välissä koko alalla 4krs imuina) ensivaippoja. Tehty KV-infosta saadulla Nöttönen-kaavalla. Kiinnityksenä näpsy.
Raitajoustofrotee (2:n vaipan ulkopinta) on Eurokankaan palalaarista, ruskeapallolinen kierrätyspyyhe ja keltainen joustofrotee (vaippojen sisäpinta) kirpputori löytö (4:n vaipan sisäpinta samasta palasta, hinta 0,30e, näitä paloja oli 3!).
Joka vaipan välissä oleva joustofrotee on peräisin vanhasta lakanasta.Nämä 4 vaippaa ovat lojuneet ikuisuuksia keskeneräisten kasassa, vailla tarroja. Vihdoin sain ne ommeltua. Turkoosi vaippa on Ottobreen nettikaavalla tehty, muut omalla kaavalla. Isoman keltaisen vaipan koko on XL, alarivin vaipat kokoa NB. Ylärivin vaipoissa sisä- ja ulkopintana flanelli, alarivin vaipoissa ulkopinta flanellia, sisäpinta hiekanväristä polyestermokkaa.
Imuina kierrätysfroteeta.

5kpl taskuvaippoja. Norsuvaippa kokoa S, muut M-kokoa. Kaikissa sisäpintana Coolmax.
V.punaisten ja norsun ulkopinta BR-Pul, V.sin raitaisten ulkopinta laminoitua trikoota. Kaikissa kiinnityksenä KAM-nepit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!