maanantai 29. kesäkuuta 2009

Vaippatehtailua

Kulissien takana ompelukone (ja eteenkin sen käyttäjä) käy täysillä kierroksilla. Valmiita juttuja tulee lähes päivittäin, mutta muuhun ylimääräiseen vähäinen aika ei sitten enää riitäkään... Niimpä jonossa odottaa lukemattomat määrät julkaisemattomia töitä!

Eniten täällä valmistuu vaippoja. Kyllähän meidän vaippavarasto on jo riittävä, mutta kun ihania kankaita putkahtelee esiin kuin sieniä sateella - ja pitäähän nuo jo olemassa olevat, aivan liian suuret kangasvarastot saada jotenkin hävitettyä... Niimpä vaippoja valmistuu edelleen!

5kpl flanellisia sisävaippoja. Kaavana mun oma The Vaippa, koko S. Kaikissa ulkopintana kuviollinen flanelli ja imuna kiinteästi ommeltuna 3krs kierrätysfroteeta.
Apina ja kirahvi vaipassa sisäpintana polyestermokka, muissa 1-värinen flanelli.
*****
5kpl Cuddlebuns- sisävaippoja, joista 4 preemie ja 1 (keskellä) bicinicut. Kaikki neppikiinnityksellä ja quickdry versioita, eli 3krs kangasta ja erilliset neppikiinnitteiset tiimaimut. (kuvassa 3kpl)Ylärivin cuddle preemiet: ulkopintana kuvio bambu, sisäpinta velour ja välissä bambupuuvillafleece.
Keskellä vaaleanpunainen bicinicut, jossa vain sisä- ja ulkopinnan velour.
Alarivissä joustofroteiset preemiet, välissä bambupuuvillafleece.
*****
Br-pul "omppu" on muuntaunut taskuvaipaksi sekä kuorivaipaksi.
Taskuvaipan sisäpintana punainen coolmax, neppikiinnitys. Ompputasku on tehty Kestovaippayhdistyksen kaavalla, koko M.

VUotosuojallinen kuorivaippa on tehty kaverini tekemällä huippuhyvällä kaavalla. Kokoa S ja tarrakiinnitys. Reunat on kantattu FOE-joustokantilla.
Vaaleanpunaisen sammakko puuvillapullin jämäpala muotoutui yhden vaipan vaippapussiksi.
*****
Siteitä ja liivinsuojia; Jämäpaloja silputtu urakalla ja osa paloista valmistunut. 5kpl päiväsiteitä, 2kpl minisiteitä ja 2paria liivinsuojia.
Kaikissa kosteussulkuna jonkinsortin pullia, päälipuoli flanellia, kuvio bambua (apila), trikoota (kirsikka) tai coolmaxia (lime). Imuna flanellia. Siteissä kiinnityksenä KAM-nepit koko 16.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!