tiistai 28. heinäkuuta 2009

Tuunaa & kierrätä

Kovin montaa lämmintä päivää ei tähän kesään ole (vielä) mahtunut, mutta sen verran kuitenkin että huomasin neiti Aurinkoisella olevan liian vähän kesäisiä vaatteita. Mutta liian pieniä on kaapissa senkin edestä. Niimpä päätin vähän tuunailla. Trikoopaita ja housut -setissä oli hihat ja lahkeet alkaneet käydä lyhyiksi. Niimpä niitä lyhennettiin vähän lisää.Citymarketin Mammuttimarkkinoilta ostetut trikoopaita ja -housut muuntautuivat kesäiseksi shortsisetiksi. Koko 56cm

****
Kesän kynnyksellä tein iventaariota omaani ja Helmiäisen vaatekaappiin. Lopputulos oli se että mulla on liikaa t-paitoja - sellaisia joita en ole pariin vuoteen edes kokeillut, ja Helmiäisen vaatekaapissa oli tasan 2 t-paita. Ongelma ratkesi kierrättämällä.Nämä 3 t-paitaa on tehty mun vanhoista t-paidoista. Uutta on vain pääntien resorit. T-paidan kaava on Ottobre-lehdestä, koko 116cm.

*****
Muovikassin kaavalla tehdyt kassit antavat erittäin hyvän kierrätysmahdollisuuden. Nämä kassit ovat kaikki tehty kierrätyskankaista. Alimmaisena olevasta eläinkankaasta (vanha lasten huoneen verho) tein myös yhden kassin, mutta se meni eteenpäin jo ennen kuvan ottamista.

2 kommenttia:

  1. Kasseista tykättiin kovasti. Menivät kuulemma heti käyttöön!!! Niinkuin omakin!!!
    Kiitos!
    T. Salla

    VastaaPoista
  2. nämä on kyllä kivoja

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!