sunnuntai 30. elokuuta 2009

Prinsessa unelmia

Joka tytön unelma vaippa, "Prinsessa unelmia".
Kyseessä siis pitsipeppu-taskuvaippa. Kaava Kestovaippayhdistyksen koko M (6-9kg).
Materiaalit: ulkopinta valkoinen br-pul ja sisäpinta pinkki coolmax. Kiinnityksenä KAM-nepit ja toki pienellä prinsessalla pitää sydännepit vaipassa olla!Tästä tuli oikein hienostelu/ käännytys vaippa. Kyllä tätä kelpaa esitellä (vaikka itse sanonkin) =D

7 kommenttia:

 1. Oih, mistä noita sydänneppejä saa?

  VastaaPoista
 2. Aivan IHANA! Pitääkö tässä alkaa yrittämään pikkuista rinsessaa.... ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Millä tavalla tuo pitsi on ommeltu PULiin, ettei vuoda läpi?

  Rupesi sormet meinaan syyhyämään ompelukoneen suuntaan :)...

  VastaaPoista
 4. Pitsi on ommeltu ihan tavallisesti, mutta pitsin ompelun jälkeen ompeleen päälle (nurjalle puolelle siis) on silitetty saumausteippiä. Tulee pitävä! Kuivausrumpua saumausteippi ei kestä, muttei se olekaan tarpeellinen taskuvaipassa.
  Näitä vaippoja on tullut tehtyä jo useampikin ja kovassa käytössä ovat meillä olleet. Satiininauha kestää pesusta toiseen mitenkään siitä kärsimättä, mutta pitsi kellastuu jonkin verran pesujen myötä.

  VastaaPoista
 5. Suuret kiitokset! Ja no, meillä yhdessä tsi-ostovaipassa on saumateippiä pyllyn päälle ommellun kangasmerkin kohdalla, ja hyvin on kuivaajassa kestänyt (mies kun aina summamutikassa paiskaa kaikki puhtaat vaippapyykit kuivaajaan enempiä pohtimatta ;>), kumma kyllä.

  Pitääpä sitten lisätä ostoslistaan pitsi ja saumausteippi, niin saa ilmettä yksivärisestä pulista ommeltuihin taskuihin!

  VastaaPoista
 6. Riippuu saumausteipistä, meilläkin on yhtä teipattua vaippaa rummutettu onnistuneesti, mutta toisesta paikasta tilattua saumasteippiä ei kannata laittaa rumpuun. Se liimautuu uudelleen kiinni. Kannattaa siis kokeilla vaikka tilkun kanssa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!