maanantai 18. lokakuuta 2010

Prinsessa pukeutuu pinkkiin...

Neiti Helmiäisen kaveri täytti jo elokuussa 5-vuotta, mutta aikataulujen sovittaminen yhteen oli hämmästyttävän hankalaa. Vihdoinkin viime viikolla löytyi yhteistä aikaa ja neiti Helmiäinen sai antaa prinsessa ystävälleen paketin!

Loimusametista, trikoosta ja tyllistä saa ihmeitä aikaan:


Siihen kun vielä listään ripaus kimalletta (hihansuissa "resorit" paljetti-loimusametista) sekä helmaan satiininauhat koristeeksi niin prinsessa on valmis juhliin!
Mekko on ihan omasta päästä vedetty, tosin yläosaan otin mallia jostakin Ottobreen numerossa olleesta jumppapuvun kaavasta. Takana oleva piilovetoketju helpottaa pukemista.
Kaksinkertaisen tyllihameen alla on trikoosta tehty helmaosa.
Mekon koko on 120cm.
Neiti Helmiäinen toimi hienosti mallina, vaikkakin olisi mekon itselleen halunnut. Kruunu on neiti Helmiäisen oma, sen olen tehnyt vuosi sitten Helmiäisen oman prinsessa mekon kaveriksi (edelleen bloggaamatta...) Kruunussa on käytetty samaa paljetti-loimusamettia kuin tämän prinsessa mekon hihansuissa., kruunun sisäpuolella on tummanlilaa loimusamettia, molemmat kankaat tuettu jollakin todella kovalla tukikankaalla ja sakaroiden päihin on ommeltu pienet helmet. Takana kuminauha, jotta kruunu pysyy hyvin päässä.

Tietysti mekosta löytyy myös hyvin teemaan sopiva merkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!