lauantai 25. joulukuuta 2010

Joulusalaisuuksia 2010 osa 1.

Ensimmäisen joululahjan tein jo heinäkuussa. Neiti Aurinkoisen kummitädille leivinliina. 
Tehty samalla kertaa kuin tämä neiti Helmiäisen kummitädille synttärilahjaksi tehty leivinliina.
 Valkaisemattomalle lakanakankaalle painettiin kangasväreillä neiti Aurinkoisen kädenjälki. Sen kuivuttua tein sabluunan avulla kieltomerkin ja tekstin "Hands Off".

Mutta, siihen se joululahjaprojekti sitten muutamaksi kuukaudeksi jämähti... Viimeiset 2vko ennen joulua olin varsin ahkera. Vain pakon edessä saan jotain aikaan...
 "Hands off" -leivinliinan kaverina neiti Aurinkoisen kummitäti sai toiveensa: Kauratyynyn. Ei kylläkään kokonaan TSI-versiota, vaan ostettu kauratyyny sai uuden kuosin dinokankaasta.

Leivinliina ja kauratyyny kätkeytyi tietysti kangaskassiin..
 4kpl muovikassin kaavalla tehtyjä kauppakasseja. Maastokuosinen meni kaverille, lehmän täplät ja toinen norsuista siskoille ja toinen norsuista neiti Aurinkoisen kummitädille.
Maasto- ja lehmäntäplä -kuosit ovat uusia kankaita, norsut olivat entisessä elämässään pussilakana. Vuorikankaina Ikean lakanaa (uutta) tai peruslakanakangasta kangaskaupasta.

Siskojen ja neiti Aurinkoisen kummitädin kassien juju on tässä merkissä:
Tilkkupiiriläinen kertoi tehneensä löydön! Ja siitä se ajatus sitten lähti. Pikkusiskona voin tietysti sanoa että isosiskot on ilkeitä! Kerroin kassi-ideasta neiti Aurinkoisen kummitädille, joka tietysti halusi myös omansa. Näinpä piti Nuttu-Liinasta hakea 3kpl "Ilkeitten isosiskojen kerho" -hihamerkkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!