perjantai 6. toukokuuta 2011

Vaaka ry:n matkassa

Päätin sitten minäkin antaa omaa aikaani hyvän asian eteen... Ja samalla pääsin eroon muutamasta ylimääräisestä ja varsin turhasta kangaspalastakin. Kaikki lähti siitä että sain käsiini pakan lahjoitettua kangasta. Tämä kangas kelpasi varsin hyvin Vaaka ry:n tarpeisiin - siitä syntyi tyynyliinoja ja kasseja niitä tarvitseville.

Tässäpä pino mun väsäämiä tyynyliinoja.
 Tyynyliinoja (koko 30x40cm) tais tulla yhteensä 35kpl. Pinon päälimmäiset lahjoituskankaasta, muut omista varastoista. Muutamasta kangaspalasta pääsin siis varsin näppärästi eroon.
Tässä vielä paremmin näkyvillä käytetyt kankaat.
  

Tyynyliinojen lisäksi Vaaka ry:n vauvakassi projektilla on tarvetta kangaskasseille, joihin nämä vauvakassin tarvikkeet pakataan. Kassin tekeminen ei suju ihan yhtä joutuisasti kuin tyynyliinan ompeleminen ja kangastakin kuluu enemmän, joten kasseja syntyi huomattavasti vähemmän.
Tähän kuljetuserään tein 7kpl kasseja. 
Tässä näkyy paremmin siinä käytetyt kankaat:
Melkein valmiina on vielä lisäksi 3 kassin tekelettä. Ne toimitetaan joskus myöhemmin...

1 kommentti:

  1. Kiitämme kauneimmin ja kumarramme päälle. Tarpeeseen todellakin tulivat kaikki ja tyynyliinat ovat jo matkanneeet eteenpäin. Voisin melkein arvella, että kassitkin ovat jo matkalla. Tyynyliinattimista on edelleen pulansorttista ja kasseissa ollaan hyvin plussalla.
    Terveisin,
    Vaaka ryn Varsinais-Suomen alueen heimopäällikkö Riikka

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!