lauantai 31. joulukuuta 2011

Joulun salaisuus

Kun seurakunnan perhekerhossa vietettiin pikkujoulujuhlaa, käväisi siellä tonttukin mukanaan iso lahjasäkki! Neiti Aurinkoisen ja kahden kaverin paketeista löytyi tälläiset pikku yllärit.
Lorupussit vanhasta keittiön verhosta, kanttinauhat ja nyöritkin löytyivät kaappien kätköistä. Suklaamuffinit ja sydänkeksit ovat melkeinpä ainoat laatuaan. - Yksi sydänkeksi löytyi eräänä aamuna Neiti Helmiäisen yllätyskalenterista ja kaksi taisi mennä jonkun neitosen joulupakettiin. Eli sydänkeksejä on tehty yhteensä 6kpl. Neljään taitaa olla valmiiksi leikatut huopapalat. Unelian valikoimista löytyy sydänkeksejä.

Lorukortit tulivat lastenpakettivaihdosta meille. Mutta kun meidän lorupussista sattui aurinko ja omena lorut jo löytymään, laitoin kortit eteenpäin laminoituna. Kuusi kortti löytyi neiti Aurinkoisen pussista.
Neiti Aurinkoisella ja kavereilla oli yhteinen lorukortti joulukalenteri. Joulusukan kätköistä löytyi uusi loru! Näin kavereiden mennessä joululomille mukaansa sai lorupussin "täynnä" loruja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!