keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Synttäritarjoiluja

Reilu kuukausi sitten neiti Helmiäinen täytti 6-vuotta. Synttäreiden kunniaksi talo täyttyi vieraista ja pöytä herkuista. Tarjoilujen osalta kaikki ei tietenkään mennyt niin kuin piti!

Voileipäkakku alkaa olla jo ihan varma nakki.. Vaikkakaan koristelu tuottaa aina jonkin verran hankaluuksia. Tällä kertaa etsin voileipäkakkuun hiemat texmex-tyyppistä vivahdetta. Sisältä löytyy perinteisten maustettujen tuorejuustojen, kinkku- ja paprika- silpun lisäksi myös salsakastiketta ja maissilastut koristavat voileipäkakun pintaa.

Täytekakussa kokeilin Wiltonin täytesydän vuokaa. Valitsin kakkupohjaksi turhan suklaisen ja kiinteän version. Ei siis mennyt ihan niin kuin strömsöössä. 
 
Kakun sisälle muodostuva täytesydän kyllä onnistui ihan kivasti.. Ja kaipa kakku oli ihan syötävääkin. Ainakin se teki kauppaansa.

Uutta reseptiä kokeilin myös näiden perhosmuffinien kohdalla. Lopputulos oli kuten kakussakin, liian kiinteä ja suklainen. Parempi siis pysytellä vakio muffinireseptissäni ja käyttää siihen eri variaatioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!