lauantai 14. tammikuuta 2012

Patakintaat

Lähes 8 vuotta sitten saimme häälahjaksi Marimekon patakintaat. Niiden aika on nyt ohi. Kenties nämä palvelevat seuraavat 8 vuotta...
Vuonna 2010 oli Sunnuntai-koodikampanja, EAN-viivakoodeja keräämällä sai  tuotteita, joiden kuosin on suunnitellut Iiro A. Ahokas. Meille päätyi 2kpl kaitaliinoja. Toinen näistä sai eräässä pesussa häivähdyksen vihreää sävyä pintaan, joten pöydällä se ei ollut enää kiva. Mutta jatkojalostukseen oikein sopiva kangas! Yhdestä kaitaliinasta sai leikattua palat kolmeen patakintaaseen. Tässä niistä kaksi.
Kaavaa piirretty osin vanhojen, loppuun kulutettujen patakintaiden mukaan.

2 kommenttia:

 1. Hyvää kierrätystä! Ja tarpeellista... munkin pitäis joskus toimertua samaan puuhaan. Mitäs kätkit lämperisteeksi? Olen joskus päällystänyt vanhat patalaput uusilla kankailla, patakintaiden kanssa toimis varmaan sama systeemi jolleivät aivan kulahtaneet ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kangaskaupasta ostettua "lämpövanua". En mä tiedä sen virallista nimeä, pyysin vain jotakin jota voi laittaa patalappuihin. Kaapin perukoilta löytyi joku vanha palanen eurokankaasta ostettua, se on nyt leikelty patakintaiden sisälmyksiksi, joten näitä on tulossa rutkasti lisää!

   Ja oon nyt jo jonkin verran noita käyttänyt ja hyvät ovat!!

   Poista

Kiitos kommentistasi!