maanantai 15. lokakuuta 2012

Tuliaisia Etelästä

Minun etelän reissut rajoittuvat Tallinnan/Viron reissuhin.. Viimeisen 4 vuoden aikana siellä (Karnaluksissa) on tullut vierailtua 8 kertaa. Siis keskimäärin kaksi kertaa vuodessa. Seuraava reissu on jo varattu! Joten tässä kuvat kesäisen A-luokan reissun ostoksista.
Tälläinen kasa tuli ostettua Pärnuun/Tallinnan reissulta. Ihan kaikki ei sentään itselle, taustalla olevat isot rullat pellavalankaa (pinkki ja turkoosi) jaetaan reissulaisten kesken, osa pellavakankaista ja suurinosa puuvilla/pellavapitseistä ja osa langoista on siskolle. Lisäksi vielä ne "ei käsitöihin" -liittyvät tuliaiset (kukan taimia, kaverilahjoihin tarkoitetut saippuat, huulirasvat ja hammasharjat, pari kylmälaukkukoria... niin ja niitä juomia).

Kankaita; puuvillaa, pellavasekoitetta, trikoota..

Puuvillalankoja (ja pari merinoa) leikkiruokiin, omiin ja siskon tarpeisiin.

Pieniä helmiä leikkiruokien koristeiksi.

Paperikukkia kortteihin.

Pyöreät "puunapit" siskolle ja jalkanapit itselle ja kaverille korttitarpeisiin.

Nauhaa, pitsiä ja brodyyriä.


Kaikenlaista pientä ompeluksiin ja askarteluihin.

Pellavakankaita ja pitsejä, vetoketjuja ja nappeja.
Näistä suurin osa meni siskolleni Janettelle. Cardemumman elämää ja unelmaa -blogista voit käydä kurkkaamassa milloin näistä syntyy jotain ihanaa sisustusjuttua!

3 kommenttia:

 1. Vetoketjut kaikki käytetty, ruudullisesta tehty tyynynpäällinen ja leivinliinaa. Niin ja pitsiä käytetty pellavaiseen leivinliinaan. Pitänee tilata lisää vetoketjuja.... ja päivittää blogia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja pari pellavaa on edelleen täällä! marras-joulukuun vaihteessa olis tarkotus mennä, joten tilausta vaan kehiin!

   Poista
 2. Hei!
  Saako Karnaluksista siis kangaspuilla kutomiseen sopivaa pellavalankaa (nuo isot kerät kuvassasi)? Onko millainen värivalikoima? Entä paljonko tuollainen iso kerä maksaa / kilohinta? Pystyisitkö vastaamaan sähköpostiini.
  t. Mari
  pampelmusel@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!