tiistai 9. syyskuuta 2008

Kestovaippoja

Muistattekos Liberon mainoksen jossa kertsit heiluu tuulessa? Tässä vähän sama meininki, vaikka sisätilassa onkin kuvattu! Eipä kyllä ole kovin laadukas tämä mun otokseni, mutta saa siitä nyt sentään jotain selvää

Kirjava ötökkä kuosi ja sen vieressä oleva koko punainen ovat S-koon kuorivaippoja. Kaavana Kestovaippainfosta saatu Nallekuori. 2 seuraavaa tassuvaippaa ovat M-koon Taskuja. Ja kolmas tassuvaippa on S-koon AIO.

Kaikiin vaippoihin laitoin pitkästä aikaa tarrakiinnityksen! AIO:n tein tulevaa kestovaippojen ompelukurssia varten. Itse en kyllä ole AIO:n kannattaja, mutta malliksi tein yhden.
Tassuvaipoissa päälipuoli on 1mill Pullia ja sisäpinta valkoista kuivaliinaneulosta. Kuorivaipoissa sisäpintana (vuorina) on reikäneulos ja punaisen kuoren päälipuoli on br pul, ötökkä kuosin laminoitua pullia.

Tuo ötökkä kuosi on kyllä vallan söpöä! Vai mitä?

Suuret kiitokset Elli sulle tästä kankaasta (ja muista vaihdokeista)!!

*****
Tästä postauksesta syyskuun kangastuhouksiin kuuluvat 3kpl tassuvaippoja. Kankaiden kulutus ei hirmuinen ole.. Pullia ja kuivaliinaneulosta 60cmx85cm kokoiset palat. Jonkin verran tarranauhaa ja kuminauhaa. Lisäksi AIO-vaippaan jonkin verran flanellia tukikankaaksi ja joustofroteeta imuiksi.

1 kommentti:

  1. Kuulostaa hyvältä tuollainen syyskuun kangastuhoamisjuttu. Pitäisi kai itsekin jossain vaiheessa pitää moinen kun tulee nykyään vain ostettua kangasta, mutta ei juurikaan ommeltua.

    Kivan näköisiä vaippoja ja ötökkakangas ON hauskaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!