maanantai 8. syyskuuta 2008

Tuhotaan kankaita

YSV-foorumilla pyörähti käyntiin "syyskuussa tuhotaan kankaita" -projekti. Tarkoituksena olisi että jokainen keskittyy tuhoamaan jo olemassa olevia kangasvarastojaan eikä suinkaan kasvata niitä toinen toistaan upeammilla löydöillä.

Ainakin toistaiseksi ole pysynyt kuivilla, enkä siis suinkaan ole retkahtanut! Muutaman lankarullan ja 4kpl puolia tulin ostaneeksi. Mutta nämä toivottavasti edesauttavat kangasvaraston tyhjentymistä.

Kovin tyhjäksi tuota ei kuitenkaan saa. Sen verran paljon täältä löytyy kankaita. Mistä lie nekin meille eksyneet?!? 2 kaappia täynnä, 3 sängynalus laatikkoa ja muutama muu piilopaikka noiden lisäksi.. Eli jotain todellakin olisi tehtävä!!

Syyskuun urakka on siis valtava!
Jotain sentään jo valmistunutkin.

Aloitin helpolla ja erittäin vähän kankaita kuluttavalla ompeluprojektilla:
Helmiäisen kaveri sai 3-v lahjaksi tälläisen pienen prinsessa laukun.

Kuva kassin molemmin puolin. Enpä sitten tullut mitanneeksi kassin kokoa, mutta se on kutakuinkin 25x20cm Ei siis todellakaan mikään iso, vaan pienelle prinsessalle juuri sopiva. Kassiin kätkeytyi sukat ja hiuskoristeita sekä tässä postauksessa oleva kortti.

*****
Mitä saadaan kun yhdistetään 45x150cm hauskaa ja värikästä kangasta, 1,4m erivärisiä kanttinauhoja ja 2,5m nyörejä?

No, ainakin 3 lorupussia!Meidän lorupurssi pursuaa yli! Eikä kovin fiksuakaan lorutella lasten kanssa täydellä pussilla -> Lapset ei lorutteluun kyllästy ja pussi laitetaan pois vasta sitten kun kaikki lorut on luettu, ja minä en todellakaan yhdellä istumalla aio lueskella meidän kaikkia 130 lorua (+ parisen kymmentä joulu/talvilorua) kerralla. Niimpä tein uuden pussin. Samalla syntyi joulukalenteria varten hoitolapsille omat pussit... Jos saan aikaseksi, tarkoitus olisi joulukuun aikana joulukalenteriin laittaa lorukortti ja näin jouluksi hoitolapsilla olisi kotiin viemisenä oma lorupussi!

****
Lisäksi kulutin 1,5m 150cm leveää kangasta, vähän trikoota ja jonkin verran kuminauhaa omiin housuihini, mutta niistä ei nyt vielä kuvaa tähän hätään ole.

Jonkin verran kangasta siis jo tuhottu, mutta ikävä kyllä tuhottomasti on vielä tuhottavaa!

1 kommentti:

  1. Hyvinhän se kangasvarastojen pienentäminen näkyi alkaneen ;) Minunkin olisi syytä ryhtyä johonkin kankaiden kulutus tempaukseen :D Pyörtyisin varmaankin jos tietäisin kuinka paljon oikeastaan kaappeihin ja muihin piiloihin kankaita olenkaan survonut..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!