keskiviikko 3. syyskuuta 2008

Siteitä kuin sieniä sateella...

Kauan se kesti, mutta viimein sain muutamat kaverit innostumaan kestositeiden käytöstä. Se tietysti tarkoittaa sitä että niitä piti oikein urakalla tehdä!

Tässä sidekoot, joita olen tehnyt.
Aloitetaan pienimmistä... 17kpl pikkuhousunsuojia (2 alariviä) Päälipuoli (unikkoa lukuunottamatta =trikoo) flanellia, välissä 1 krs flanellia koko alalla ja 2krs flanellia imuna. 5 PHS:ssä flanellia myös toisella puolella, muissa kosteussulkuna Pul-kangas.
10kpl minisiteitä (ylärivi). Päälipuoli (unikkoa lukuunottamatta =trikoo) flanellia, välissä 1 krs flanellia koko alalla ja 2-3krs flanellia imuna. Kosteussulkuna Pul-kangas.
7kpl päiväsiteitä, päälipuoli flanellia, välissä 1 krs flanellia koko alalla ja 3krs flanellia imuna. Kosteussulkuna Pul-kangas.
5 kpl yösiteitä, päälipuoli flanellia, välissä 1 krs flanellia koko alalla ja 3-4krs flanellia imuna. Kosteussulkuna Pul-kangas.
7kpl jälkivuotositeitä, päälipuoli flanellia, välissä 1 krs flanellia koko alalla ja 3-4krs paksua flanellia imuna. Kosteussulkuna Pul-kangas.
Yhteensä siis 46 sidettä!!! Kaikissa siteissä kiinnityksenä KAM-nepit, koko 16. Osa siteistä jäi itselle, osa meni kavereille, osa vaihdossa ja osa jäi vielä odottelemaan kaapin perälle.

Vähään aikaan en taida yhtään sidettä tehdä Sen verran käden päälle otti tuo nepitys... Yhden päivän (tarkemmin sanottuna reilun parin tunnin) aikana laitoin 130 neppipuoliskoa kiinni... Oli siinä homma! Piätis varmaan se omakin pressi hankkia ettei tarvitse toisten nurkissa pyöriä...

2 kommenttia:

  1. Kiva on tuo kasa näin eriteltynäkin! Ei mua kyllä haittaa yhtään, jos nepittämään tuut, mutta onhan se helpompaa jos pressi on siinä koneen vieressä... :o)

    VastaaPoista
  2. Minna/Vuoden kulku5. syyskuuta 2008 klo 21.43

    Kiva kun olet saanut muitakin innostumaan! Minäkin yritän, mutta eipä vielä ole napannut.

    Siitä pipon ohjeesta kyselit. Sitä saa kyllä, mutta just nyt on niin hassusti, että se on lainassa ja just tietty se alkuperäinen ohje (koska meillä ei ole kopiointi- eikä skannausmahdollisuutta). Mutta kun ohje palaa reissultaan on jo mieskin takaisin töissä niin saa ottaa siitä kopion. Laitan sen sitten postiin. Osoitekin vielä on tallessa, jos ette ole muuttaneet.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!