torstai 30. lokakuuta 2008

Happy Halloween!!

Minä tunnetusti jätän kaikki aina viime tippaan... Jotenkaan sitä ei koskaan saa ajoissa mitään tehtyä, vaan paineen alla asiat tulee tehtyä varmimmin.
Näinpä kävi jälleen kerran.
Lauantaina (1.11) Turussa järjestetään Kestovaippahulinat. Ja teemana on Halloween. Monien ihanien kestovaippojen lisäksi esillä on myös tämä Halloween teemaan sopiva vaippa:Tästä puuttuu vielä nepit, mutta lauantai päivän aikana vaippa saa vielä oranssit nepit.
Vaippa on sovellettu Cuddlebuns QuickDry -vaippa, Bicinicut versiona. Eli vaipan päälipuoli on mustaa velouria, kurpitsa on applikaatio puuvillakankaasta. Vaipan sisäpinta on oranssia velouria. Näiden välistä löytyy 1krs ohutta flanellia, johon ompelin kuminauhat. QD-vaippaan riittäisi vain pääli- ja sisäpintana velour, mutta en tykkää tikata kuminauhoja cuddlessa vaipan ulkopuolelle, joten laitoin väliin flanellin, jotta kuminauhan tikkaukset eivät näy.

Varsinaiset imut vaippaan kiinnitetään nepeillä. Tavallisesta cuddlesta poiketen myös taakse tulee 2 neppiä, joten lisäimun saa kiinni niin eteen kuin taaksekin - tarvittaessa vaikka molempiin.

Haaste: Bongaa kurpitsavaippa hulinoilta!!!

Happy Halloween!

1 kommentti:

  1. Ihana vaippa! Kyllä tuotakin kelpaa hulinoilla esitellä...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!