tiistai 4. marraskuuta 2008

YSV-postia

YSV-foorumin Salainen ystävä vaihto on päättynyt... Viimeinen pakettinikin löysi perille, joten tässäpä sen sisältöä.
Sysvyni ei osannut sanoa jotain tiettyä mitä haluaisi, mutta kertoi minkä tahansa värikkään ilahduttavan. Siispä väriä koitin tähän viimeiseen pakettiin laittaa.

Kauppakassi Sysvylleni. Kassi on ihan peruskassi. Samanlaisia olen tehnyt useammankin joskus kauan sitten. Sattuipa vielä hauskasti että päivänkakkarat ovat sysvyni lempikukkia. Eli tämä kassi osui varsin hyvin!!

Tilda -kirjasta (Tildan tapaan) löytyi kivan pienen meikkipussin ohje. Päätin toteuttaasen sysvylleni, syksyisen värikkäästä omenakankaasta.
Tässä pussukka kiinni.
Ja tässä taas auki.Päälipuoli on ohutta puuvillakangasta (tilkkutyökangasta), sisäpuoli jotakin kaapista löytynyttä jämäkangasta. Ainakin osittain puuvillaa sekin. Ohjeen mukaan väliin olisi kuulunut vanua, mutta sitä mulla ei ollut, joten laitoin kaapista löytynyttä ohutta fleeceä.
Pussukan sisälle laitoin värikkäitä teepusseja. Tästä heräsi ajatuksena pieni joululahja yllätys. Kenties näitä siis tulee tehtyä vielä jokunen lisääkin ennen joulua!

Pakettiin mahtui jotain myös Sysvyni lapsille. Lammastyynyliinat, liian usein tulee ostettua valmiit tyynyliinat ja niihin vain painan kuvat, mutta nyt päätin kuluttaa kangasvarastoja ja ompelin tyynyliinat itse! Se ei todellakaan ole iso vaiva, kunhan vain viitsii aloittaa =). Kankaanpainantaa olen tehnyt aika paljonkin, sabluunoita löytyy vaikka millä mitalla, mutta tämä lammas-kuvio on ehdoton suosikkini lastentyynyliinoihin! Aiemmin blogatut kankaanpainanta työt löytyvät täältä.

Mikä parasta, näihin kaikkiin tarvikkeet löytyivät omista varastoista!!! Eli kangasvarastoja tuli hieman taas tuhottua! Omena pussukkaan ei nyt kovin paljoa kangasta huvennut, mutta kassiin 50x150cm ja tyynyliinoihin yhteensä 115x 150cm puuvillakangasta.

Tämän paketin mukana lähti myös tämä aiemmin blogattu Halloween -kortti.

1 kommentti:

  1. Kiitokset sysvylleni upeista paketeista ja syksyni piristyksestä! :) Vihdoin pääsin vierailulle myös blogiisi ja uskon, ettei tämä vierailu tule jäämään viimeiseksi - täältä löydän ihania ideoita myös omiin ompeluksiini. Värikästä syksyä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!