sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Tampereen tuliasia

Tampereen käsityömessuilla tuli käytyä. Viime vuonna samaiselta reissulta mukaan tarttui kaikkea tälläistä. Tällä kertaa messuilta tuli ostettua nämä:Viime vuonna ostokset painoittuivat lähinnä askartelupuoleen, vaikkakin tilkkutyökankaita oli mukana myös. Kuten kuvasta näkyy, niin askarteluostokset ei oikein iskenyt. Mulla taitaa olla tuo askartelu hieman suvantovaiheessa (tai sitten sitä materiaalia vain on jo ihan hirmuisesti), joten siltä osin mukaan tuli "vain" 8kpl teksti-ääriviivatarra-arkkeja.
Nyt ostokset taisivat painottua tilkkutyökankaisiin. Niitä 8 erilaista kangasta, määrät vaihtelee, enimmällään 50cm täysleveää kangasta. Noista kaikista kankaista on jo "suuria" suunnitelmia. Eri asia onkin, tuleeko koskaan valmista! =D

Emo-tuotanto olikin mulla ennakkoon mietitty kohde, sieltä mukaan tarttui 4 eri väristä painoväriä. Eteenkin vihreä oli sellainen joka multa on jo aika lopussa. Nuo 3 muuta väriä olikin sitten heräteostoksia...
Heräteostoksiin lasketaan myös siili-pipari muotti sekä Fiskarssin osastolta löytyny jouluaiheinen lävistyssetti (kahvallinen).

Hahtuvien (kelt+vihr) hankintaa olen miettinyt jo helmikuun alusta asti. Silloin törmäsin ideaan John Deere logolla varustettujen hahtuvien tekemiseen ja joku sellaiset sitten tekikin. Mäkin haluun!!! Nyt sitten sain oikean väriset hahtuvat hankittua, joten jos vaikka tässä sais Pienelle Ihmeelle sellaiset tehtyä...

Siinä nuo messuostokset sitten olivatkin... Ikävä kyllä meidän matkan varrella oli myös Ideapark. Ensimmäiseksi menimme syömään - tästä saimme "tekosyyn" pysähtyä ostosparatiisiin. Ostokset näkyvät tässä:
Ekat ostokset tuli tehtyä Sinellissä. Helmiäiselle tuliaisiksi Ensisakset (joita jo ahkerasti käytetään) ja itselle askarteluun minikokoisia piparkakkumuotteja kortteihin koristeeksi sekä kukkahaaraniittejä.
Eurokankaassa tulikin tehtyä suuuuuret ostokset.. Saumurilanka varastot kasvoivat huimasti, yhteensä 10 rullalla!! (Onhan täällä meilläkin päin Eurokangas, mutta en vain ole sinne viime aikoina päässyt käymään...) Lisäksi mukaan tarttui raidallista pellavafroteeta kestovaippojen imuiksi sekä iso pala söpöä sammakkofleeceä, josta on tarkoitus tehdä Helmiäiselle fleecehaalari.
Tiukan aikataulun lisäksi muissa kaupoissa ei käytykään - vielä lopuksi piipahdimme Euromarkettiin matkajuomista hakemaan ja samalla mukaan tarttui -20% alessa olleet muumilusikat (nuuskamuikkunen + haisuli) Helmiäiselle tuliaisiksi.

*****
Kotiin palasin väsynyneenä ja erittäin köyhänä...
Materiaalia ja ideoita on vaikka kuinka, mutta mistä ihmeestä saan aikaa kaiken toteuttamiseen?!?

4 kommenttia:

 1. minna / vuoden kulku16. marraskuuta 2008 klo 21.10

  Haa!! Kyllä ei tuonne messuille kannata lähteä köyhänä eikä kipeenä :D Olis ollu kiva nähdä vaikka vain pikaisestikin - ehkä ensi vuonna?

  Mukavia ostoksia sulla. Emotuotannon värejä olisin myös minä voinut ostaa, mutta eipä osunut koko osasto silmiin. Vaan ei ollut ainoa, jota en kerinnyt nähdä. Oon kai aika hidas.

  VastaaPoista
 2. Kivan näköisiä ostoksia :) Minä onnistuin tänä vuonna kiertämään tilkkukankaat kauempaa, aiempina vuosina niitä on tarttunut mukaan useampiakin...

  VastaaPoista
 3. Kivan näköistä on juu. Minä täällä vaan kateellisena katselen. Jos ensi vuonna suunnittelis menevänsä jo perjantaina, niin ehkä sunnuntaihin mennessä pääsisi?

  VastaaPoista
 4. Vähän vähemmän minä taisin kuitenkin sitten loppujen lopuksi ostaa... Minä en tullut omia ostoksiani kuvanneeksi. Fiskarsin reikäleikkuria tuli tänään testailtua ja poitsu kokeili myös saksia kovasti. Pellavafrotee on edelleen odottelemassa, samoin huopalevy. Miralle sanon vaan, että josko ensi vuonna sitten pääsisit sinäkin matkaan...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!