perjantai 14. marraskuuta 2008

Jälleen vuosi lisää mittariin..

Niin se aika vaan kuluu. Jälleen kerran (isänpäivänä) täytin 25 vuotta =D Vuosi sitten tunnelmat olivat tälläisiä. Nyt mentiin isänpäivän merkeissä. Kovin usein näin ei ole tapahtunutkaan!

Tilkkuystävän-blogissa on tänä vuonna ollut menossa Synttäriylläri-juttu. Olen ollut mukana tässä ja näin synttäripäivän kunniaksi sain pari pakettia avata!

Katjan ja Jossun paketit sisälsivät kankaita, nauhoja, ompelulankaa, koneeseen uusia neuloja (jotka on aina loppu) sekä hauska nalle nappi.

Synttäreitä edeltävänä torstaina (6.11) postin mukana tuli lappu ettei kuori mahtunut laatikkoon. Vasta 5pv myöhemmin pääsin postiin asti ja mitä ihmettä kuoresta paljastuikaan?!Salme oli muistanut minua vähän turhankin muhkealla paketilla!! 9 erilaista puuvillakangas palaa, kerä Nalle Colori lankaa, iso ja muhkea suklaalevy piparin maulla höystettynä, kala magneetti (joka on jo jääkaapin ovessa), 3 rullaa lankaa sekä jouluntuoksua tuikkujen muodossa. Lisäksi suloinen Nalle Puh kortti, jonka neiti Helmiäinen jo halusi omaan kansioonsa liittää.

4pv myöhässä posti toi yhden myöhästyneen tilkkulahjan..
Tämän paketin lähettäjäksi paljastui Eija! Tuo vihreä kangas on juuri oikean värinen keskeneräiseen Pienen Ihmeen peittoon. Peiton alku on lojunut jo jonkin aikaa tikattuna, reunoja vaille valmiina, mutta reunoihin sopivaa vihreää kangasta mulla ei ollut. Joten tämä osui kyllä nappiin!!

Pari pakettia tuli pari viikkoa myöhässä, mutta kuten eräs sanonta kuuluu, niin parempi myöhään kuin ei milloinkaan!
Pakettien lähettäjiksi paljastui Willis ja Riitu.
Williksen paketti olikin varsin Tildamainen =D Tilkkukankaita, nauhaa, leikekuvia ja leimakuvia. Muutama tuikkukynttilä, pakettikorttipaketti ja lankaa. Sekä itsetehty kortti.
Riitu taas oli nähnyt varsin paljon vaivaa paketin sisällön kanssa: Itsetehdyt pannulaput ja villasukat!! Paketissa oli myös suklaalevy (Fazer lomtoon rae) mutta jostain syystä se ei ehtinyt kuvaan asti...

Suuret kiitokset kaikille mukavista yllätyksistä!!

6 kommenttia:

 1. Onnittelut! Kyllähän mä sen tiesin, että sun synttärit näillä main on, mut enhän mä mitään muista!

  VastaaPoista
 2. Onnea näin "päivän" myöhässä,,, minultakin olisi tulossa paketti, kunhan saan sen postiin ;)

  VastaaPoista
 3. Paljon Onnea minultakin! Kyllä minäkin muistin, että joskus näillä main, mutta en mitään tarkkaa päivää kylläkään... seli, seli!

  VastaaPoista
 4. Haastan sinut: http://nitta.vuodatus.net/blog/1633830 :)

  VastaaPoista
 5. Myöhästyneet onnittelut ja anteeksi pyyntöni...paketti on vasta lähdössä, toivon, että se on jo tiistaina sinulla...

  anteeksi ja mukavaa joulun odotus aikaa....

  VastaaPoista
 6. Onnea onnea paljon <3 25 on hyvä ikä :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!