tiistai 11. marraskuuta 2008

Nuppuselle, pienoiselle..

Tilkkuystävän blogissa törmäsin tälläiseen hyväntekeväisyysjuttuun ja juttua samasta asiasta löytyy myös Maijan blogista sekä Neuliksen maailmaa -blogista.

Kyseessä on Nuppupeitto, ensipeitto, keskospeitto, tehopeitto.
Eli pikkuruinen peitto pienokaiselle, jonka elämän alkutaival ei olekaan sujunut ihan niin kuin piti.

Sain tempaukseen mukaan muutaman tilkkuystäväni ja tavoitteena on että jokainen meistä (yht. 5 tilkkuilijaa) tekee vähintään yhden peiton seuraavaan tapaamiseemme mennessä (marraskuun lopussa), jotka sitten toimitamme TYKSiin. 5 pikkupeittoa ei ole paljon, mutta jotain kuitenkin. Toivottavasti itse en kuitenkaan keväällä päädy tilanteeseen, jossa tälläisen peiton joudun valitsemaan... Sitä pitkään mietin ennen haasteeseen tarttumista, mutta kaikesta huolimatta päätin jotain saada aikaan.
Nuppupeitto #1:
Ja tässä taas Nuppupeitto #2:
Vaalean sinisen peiton koko on n. 40x40cm ja vaalean punaisen koko n. 50x50cm. Molempien peittojen päälipuoli koostuu erilaisista puuvillakankaista ja alapuoli on pehmeää flanellia. Väliin mahtuu vanua.

Peittoon tarvittavat kankaat löytyivät omista kangasvarastoista, eli jälleen ne vähenivät ihan pikkuisen.

*****
Tarttukaa tekin haasteeseen blogini lukijat! Pienen peiton tekemiseen ei paljoa aikaa tai materiaaleja kulu..

2 kommenttia:

  1. söpöisiä nuppupeittoja :) Meilläkin on tilkkukillassa menossa peittoprojekti. Näitä on kiva tehdä, tulevat nopeasti valmiiksi ja tarkoitus on hyvä :)

    VastaaPoista
  2. Ompa herkullisen näköisiä, oma vasta kankaina pöydällä...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!