torstai 5. maaliskuuta 2009

Jehkotar CardChallenge #46 pienelle prinsessalle

Jälleen kerran osallistuin Jehkottaren korttihaasteeseen. Vuorossa haaste nro #46 ja sen luonnos on täällä.

Tarvetta oli tyttömäiselle vauvaonnittelukortille, joten luonnoksen pohjalta tein tälläisen kortin pienen prinsessan perheelle:
3D-kuvaa tuli pitkästä aikaa käytettyä. Tuo leikkaaminen on kyllä turhan tarkkaa puuhaa!

Kortin lisäksi veimme vauvalle jotakin tarpeellista:Vaippakakku! Tällä kertaa kakku tosin sisältää pääasiassa roskaa -> kertakäyttövaippoja =D Mutta nähtävästi roskatkin saa näyttämään kauniilta. Itse kun on tullut upottua kestojen maailmaan ihan kokonaan, niin tokihan sitä pitää vähän ujuttaa toisillekin: jotta koko paketin sisältö ei menisi käytön jälkeen roskikseen, kakun uumeniin on piilotettu Kestovaippayhdistyksen uusin lehti, kestoliivinsuojat sekä pikkuhousunsuoja & miniside - tietysti kestona.
Kakun ylin kerros on kuorrutettu kuvioharsolla ja kakun koristeena on pienen prinsessan valokuvakehys.

Ja löytyyhän sieltä kakun uumenista vielä jotakin.. Pienet ja ihanan pehmoiset sukat!!Ohje löytyi Kerinlehdestä joskus aikoja sitten.
Lankana unelman pehmeä Drops Alpaca - 100% alpakkaa. Jota sain pari kerää joskus kauan kauan sitten Minnalta. Vihdoinkin sain siitä jotain aikaan!
Puikot 2,5mm

5 kommenttia:

 1. Ihanat jutut vauvelille! kortti on hieno!

  VastaaPoista
 2. Paljon ihanuuksia olet vauvelille ja hänen perheelleen tehnyt, ilostuvat varmasti; Korttikin on oikein ihana. Kiva kun osallistuit haasteeseen!

  VastaaPoista
 3. Mahtava 'kakku' ja herkullisen näköinen.

  VastaaPoista
 4. Kiva kun tuli langalle käyttöä :)

  Nuo sinun vaippakakut on ihan mahtavia! Jopa kertakäyttövaipat näytää tuossa kivoilta. Varmasti on kovasti mieluinen ja ihana lahja.

  VastaaPoista
 5. Voi että nämä vaippakakut on kyllä aivan ihania! Teen kyllä itse itselleni sitten semmoisen jos vielä joskus sattuisi tarvetta olemaan :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!