torstai 5. maaliskuuta 2009

Kangasvaraston tuhous...

Jestas mitkä määrät kankaita tuonne kaappien uumeniin oikein kätkeytyykään!! Tällä ompelutahdila (tai ehkä ennemmin kankaiden ostotahdilla) ne ei kyllä vähene, mutta yritetään kuitenkin!

Muovikassin kaavalla
tehdyt kassit ovat osoittautuneet erittäin hyviksi käytössä ja näin myös mieleisiksi lahjoiksi. Yhtään en ole vielä itselleni niitä tehnyt, vaikka jokusen kassin olenkin jo väsännyt. Nyt asia kuitenkin korjaantui!Vasemmanpuoleinen kassi on itselle. Päälipuoli ikivanha pöytäliina ja vuori vaalean vihreää lakanakangasta. Oikean puoleinen kassi meni kaverille synttärilahjaksi. Päälipuoli Ikean puuvillakangasta ja vuori valkoista lakanakangasta.

*****
Kaapit pursuavat vaippakankaita - ja myös vaippoja. Joten noille vaippakankaille on pakko alkaa keksimään jotain muuta käyttötarkoitusta... Tässä Helmiäiselle muutama paita vaippatarkoitukseen ostetuista kankaista:

Trikoopaita, koko 110cm (hihoja lyhennetty) Kaava Ottobre-lehdestä. Kangas norsukuvioista bambua.
2kpl paitoja joustofroteesta. Koko 110cm, kaava Ottobre-lehdestä. Pinkkihihaisen paidan resorin ostin ihan vain tätä paitaa varten. Muutoin kankaat ovat omista varastoista.

*****
Lisäksi vielä pari päiväsidettä kaverille.
Ehkä kangasvarastot hupeni murto-osalla... Mutta uusia on tullut ostettua enemmän kuin vanhoja tuhottu :( Tämä taitaa olla Mission Impossible!!!

3 kommenttia:

 1. Muistatko mistä lehdestä nuo paidan kaavat on? Ja mistä koosta alkoivat? Etsinnässä juuri raglanhihaisen paidan kaava, jotta voisi sarjatuottaa niitä noille kahdelle...

  VastaaPoista
 2. Voi että miten ihania kankaita! Erityisesti ihastuin tuohon kukkakauppakassiin! Täytyisi minunkin kokeilla tuota muovikassin kaavaa, saisi vähän erilaisia kauppakasseja noiden peruskangaskassien sijaan.

  VastaaPoista
 3. Voi mä olen käynyt täällä ahkeraan kurkkimassa, että milloin on se maaliskuun päivä. Ja tuossahan lukee selvällä suomella prinsessa ja Aurinkoinen ja nyt vasta huomasin!

  Onnea hurjan paljon koko perheelle toisesta prinsessasta <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!