perjantai 8. toukokuuta 2009

Loving ja viime kesän hääjuhlaa

Helmiäisen ollessa pieni, mulla ei ollut käytössä yhtäkään imetyspaitaa. Kaksi ostin kun Helmiäistä odotin, mutta jostain syystä ne jäi käyttämättä. Nyt ne olivat jo odotusaikana kovassa käytössä. Näinpä siis päätin tehdä imetyspaidan.

Loving-imetystoppi
Ottobre Woman 2/2009 lehdessä malli nro 6. Kangas trikoota.
Mallinukke on pienempi kuin minä, joten paita ei oikein istu sen päälle. Enkä jaksanut ottaa nukella ollutta valkoista t-paitaakaan pois päältä, joten se näkyy kaula-aukosta. Tämä paita on kokeiluversio - vieläpä aika onnistunut sellainen =D Ajattelin kokeilla josko tuo malli olisi riittävän juhlava Neiti Aurinkoisen ristiäisiin. Tulin ostaneeksi tänään pari metriä (käsittämätöntä että ostan kangaskaupasta vain 2m kangasta ja vieläpä niin että tiedän mitä siitä tulee!!) trikoota, josta ajattelin tehdä paidan ristiäisiin.

*****
Ensin suunnittelin pukeutuvani viime kesänä (06/08) miehen veljen häihin tekemääni asuun:Hihattoman paidan kaava on Ottobre Woman lehdestä (numeroa en muista). Hameen kaava on Burdan kaavapaketista ja tuo hiha systeemi ihan omaa keksintöä.

Tuo paita ei kuitenkaan ole imetyksen kannalta mikään hyvä vaihtoehto, varsinkin kun neiti Aurinkoinen viihtyy rinnalla - jopa liian tiheään/pitkään (huvituttina ruokailun jälkeen). Joten pitää kehitellä toinen ratkaisu... Tällä hetkellä vaihtoehto A olisi tuo Loving-imetystopppi tänään ostamastani kankaasta... katotaan miten muijan käy!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!