perjantai 14. elokuuta 2009

Bon appetit!

Meilläkin neiti Aurinkoinen alkaa pikkuhiljaa maistelemaan soseita. Nimenomaan maistelemaan. Syömisestä ei todellakaan voida puhua vielä piiiiitkään aikaan. Jokseenkin erisortin syöjä kuin neiti Helmiäinen.
Mutta maistelukin voi olla varsin sottaista touhua. Siksipä piti väsätä ruokalappuja. Niin neiti Aurinkoisen kuin muidenkin tuttavapiirin lasten tarpeisiin.
Marimekon Autot-vahakankaasta tehty ruokalappu on joka pojan mieleen. Tämä meni kaverin 1v-pojalle synttärilahjaksi. 60cm vahakangaspalasta tuli yhteensä 4 ruokalappua, joten näistä riittää vielä!Retrohenkeä löytyy tästä sydänkuvioisesta vahakankaasta. Tätäkin löytyy 60cm:n pala, joten tämäkin tulee aikanaan saamaan 3 kaveria.


Jälleen yksi Marimekon Autot, sekä 3 retrohenkistä ruokalappua, joihin kerni-kangas löytyi Anttilan palalaarista joskus aikoinaan.

Kaikki ruokalaput on tehty omalla kaavalla (Muokattu Marimekon unikko-ruokalapusta) ja yhtä lukuunottamatta taskullisia versioita kaikki. Raunat kantattu puuvillavnokanttinauhalla ja kiinnityksenä tarrat.
Kovin on tykätty ja toimiva malli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!