sunnuntai 9. elokuuta 2009

Kakkukaupalla vaippoja!

Kyllä vaippakakku on sitten näyttävä lahja! (vaikka sen itse sanonkin..) Kaverini Miran kanssa teimme yhdessä vaippakakun kiitokseksi ja lahjaksi.
Vaippakakku kasattiin näistä tarvikkeista:
Pieniä vaippoja: 2kpl (ruudullinen ja punainen traktori) flanellette NB, 1kpl liekkikuvioinen flanellinen sisävaippa (tarrakiinnitys), 2kpl joustofroteista (norsut ja valkoisella pohjalla ruskeita ympyröitä) näpsykiinnitteisiä sisävaippoja koko NB sekä 1kpl apinajoustofroteinen näpsykiinnitteinen sisätäyttövaippa (Cuddlebuns preemie-kaavalla)
2kpl kuorivaippoja koko S. Tarrakiinnitys, yksivärinen (oliivi/valkoinen) br-pul, kantattu FOE-joustokantilla (oliivi/v.sin). Valkoinen kuorivaippa on jälleen kerran pitsipeppu-versio.
Iso kasa imuja ja kuivaliinoja ja niiden yhdistelmiä. 2kpl bambujoustofrotee taittoimu, 2kpl harsosta tehty tiimaimu, 1kpl joustofrotee/bambufleece tiimaimu, 2kpl bambujoustofrotee tiimaimu, 3kpl bambufleece/kuivaliina tiimaimu nepeillä (cuddlebuns -vaippaan) sekä 4kpl fleece kuivaliinaa.

Vaippojen kuljetuspussi br-pullista ja 4kpl flanellisia päiväsiteitä.

*****
Näihin kun vielä lisätään Miran osuus vaippakakkuun (3kpl cuddlebuns + tiimaimuja ja 5kpl pikkuhousunsuojia), ostotuotteet (2kpl kuviharso, 2kpl bodyn jatkopala, sappisaippua ja npsy) sekä jo aiemmin tehdyt ja blogatut jutut (2kpl jälkivuotoside, 1kpl Pöllönen taskuvaippa M-koko, 4paria liivinsuojia), kuvasta puuttuvat 5-6kpl (en muista tarkkaan) valkoisia harsoja, koko sisältö näyttää tältä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!