sunnuntai 13. syyskuuta 2009

I´m a little cupcake!

Jokin aika sitten ostin palan syötävän suloista muffinssikangasta tehdäkseni siitä itselleni kauppakassin. Loppupalasta suunnittelin neiti Helmiäiselle omaa kauppakassia, mutta pala olikin siihen tarkoitukseen liian pieni.
Ompeluseuroissamme yksi teki omalle pienelle tyttöselleen varsin näppärän näköisen mekon. Ohje oli löytynyt jostakin netin syövereistä. Ajattelinpa kokeilla minäkin sellaista - mallia ja vähän mittoja katoin tuosta tekeillä olleesta mekosta, mutta lopputulos on kuitenkin jokseenkin oma.
Muffinssikangas riitti loistavasti Neiti Aurinkoisen mekkoon!

Muffinssimekko
Mekko on noin kokoa 62/68cm. Kangas on 100%puuvillaa, Eurokankaasta. Mekossa käytetty kuminauha on 20mm leveää.Mekon helmasta löytyy pykänauhaa. Olisin laittanut sitä myös olkaimiin, jos varastoissa olisi ollut tuota vaaleanpunaista enemmän.

Oikein näppärä pikkumekko, Neiti Helmiäinen haluaisi ehdottomasti itselleen myös samanlaisen... Pientä tuotekehittelyä ja malliparannusta pitäis tehdä jotta mekkoon saisi pidemmän käyttöiän. Idea on jo, toteutusta ja tuotantoa suunnitteilla ;)

2 kommenttia:

  1. IHANA!! Terv. nimim. katkera kahden pojan äiti...

    VastaaPoista
  2. ihania tekeleitä täällä! tulen katsomaan myöhemmin lisää, mutta sen verran sanon että linkitin sinut sivuilleni. onhan asia okei?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!