keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Uusi aluevaltaus

Sitä jo luuli, että miedän vaippavarasto on täynnä. Mutta mitä vielä! Typeryyksissäni menin kaverilta lainaamaan Cuddle-in-one -vaipan ja koukussa oltiin. Tokihan sitä piti muutama vaippa tehdä. Ensimmäinen kokeilu versio tehtiin piparikukasta.
All-In-One vaippa cuddlemaiseen tyyliin. Kaavana Cuddlebuns BC. Ulkopinta br-pul piparikukka, sisäpinta valkoinen kuivaliinaneulos ja välissä bambupuuvillafleece. Kiinnityksenä KAM-nepit. QuickDry -tyyliin tämä vaippa kuivuu erittäin nopeasti, sillä kiinteät imut korvataan kahdella bambuboosterilla (3krs bambupuuvillafleece, KAM-nepit).

Piparikukka-In-One osoittautui oikein toimivaksi vaipaksi ja se oli vielä mukava tehdä. Sen lisäksi vaipalla on vielä pitkä käyttöikäkin. Joten ei auttanut muu kuin tehdä jokunen vaippa lisää!Cuddle-In-One- vaippojen myötä myös "Libero-tuoteperheeni'" kasvoi yhdellä vaipalla!
Kaikissa vaipoissa sisäpintana värillinen coolmax (lime, v.pun, violetti), välissä bambupuuvillafleece ja kiinnityksenä KAM-nepit.
Omppuvaipan päälipuoli on br-pullia, kukka ja lila on 1mil pullia.
Liberovaipan alla olevat Bambu-tiimat on tehty Libero-In-Onen väreihin sointuviksi. Molemmat tiimat ovat 3krs bambua, toisessa on päälipintana vielä violetti coolmax. Lisäksi tiimaimuissa on KAM-nepit,joilla imut saa vaippaan kiinni.

3 kommenttia:

  1. Nätit vaipat! Käyn usein tarkistamassa ompeluksesi ja ajattelin nyt pidättyväisestä yleislinjastani poiketen jättää käynnistä jäljenkin. On hauska seurata itseä tuotteliaamman ompelijan menoa.

    Terkuin Lepäävä esteetikko

    VastaaPoista
  2. Ihanan väriset ja niin kauniit!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!