keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Kymppitonni -arvonta!

Kävijälaskuri uhkaavasti lähenee 10 000 rajapyykkiä. Nyt siis voisi olla pienen arvonnan paikka!
Jättämällä kommentin tähän postaukseen osallistut arvontaan, joka päättyy kun huomaan 10tonnin rajan rikkoutuneen. Palkintona jotakin itsetehtyä...

Samalla voit kertoa mistä tekemästi jutusta pidät eniten, tai voit ehdottaa mitä tekisin seuraavaksi.
*****
Kenties tuo laskuri laskeskelee ihan omiaan... Nimittäin 10-tonni on mennyt rikki aikoja sitten, mutta vain 4 kommenttia on jätetty! Aina parempi osallistujille!
Tähän arvontaan siis osallistuvat:
Mutsi
Heli R
Kennoska
Anne
Neiti Aurinkoinen toimi onnettarena ja  
arvonnan voitti Heli R!!!
Onnea!!
Palkinto pysyy vielä yllätyksenä ;)


*****
Pyhäinpäivän aikoihin näin lähikukkakauppamme pihalla kauniita havukransseja hautakynttilällä tai kanervilla varustettuna. Sellainen oli pakko saada! Mutta se hinta... Kauppareissu päätyikin metsäretkeen. Pienen näperryksen ja väkerryksen jälkeen tulos oli tälläinen:

Eipä tämä tietenkään ollut kukkakaupan veroinen, mutta ajoi hyvin asiaansa. Tämä vietiin hautausmaalle, toisen tein omalle pihalle ja sen kranssin keskeltä löytyy kanerva.

5 kommenttia:

 1. Moikkelis!! Nuo sun tekemät kauppakassit muovikassin mallilla on aivan ehdottomia. Miten näppärä ja yksinkertainen idea! Aina ihailen noita kankaita ompeluissasi, että mistä oletkin niin ihania löytänyt. Peukut pystyyn arvontaan.

  VastaaPoista
 2. Löysin sitten tännekin :) Kauppakassit on upeita, mutta se valtaisa traktorijoulukalenteri on kyllä MAGEE. Jessus, että meitin 5v. (joka olisi halunnut nukkua pukin tuomissa upouusissa työhaalareissa) varmaan sekois sen nähdessään!

  Nostan hattua! Sulla tota virtaa sitten riittää.

  Riikka(Éponge)

  VastaaPoista
 3. Upea hevosaiheinen essukalenteri! 12v. Kummityttöni joka on heppahullu olisi riemuissaan saadessaan tuollaisen essun lahjaksi!
  Suosittelen tekemään myyntiin niitä!

  VastaaPoista
 4. nyt näytti laskuri jo sadalla menny yli mä kommentoin tähän arvontaan jo aikasemmin mutta väärään kirjotukseen :(

  VastaaPoista
 5. Jee, mä voitin, kiitos kovasti arpalippuni nostajalle. =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!