keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Mystinen 51...

... Aikoja sitten tein läjän siteitä, silloin tuli leikeltyä tykötarpeet 46 siteeseen. Kaverini innostui tuhoamaan kangastilkkujaan ja teki 51 sidettä - rikkoi siis mun "ennätyksen". Viimeksi kun tein läjän siteitä tein aivan sattumalta samat 51 sidettä. Ei mennyt ennätys rikki. Mites kävi nyt? Toistamiseen mystiset 51kpl siteitä!!! Ennätys on siis yhä rikkomatta...

Kestositeitä vähän joka koossa. 16kpl pikkuhousunsuojaa, 13kpl Minisiteitä, 13kpl päiväsiteitä ja 9kpl yösiteitä - yhteensä siis 51kpl kestositeitä.
Kaikissa siteissä ihoavasten flanellia sekä kosteussulku (br- tai 1mill pul) alimmaisena sekä 1krs flanellia koko alueella. Tämän lisäksi flanellia kiinteänä imuna 1-5krs siteen koosta riippuen. Kaikissa kiinnityksenä KAM-nepit koko 16.

Tässä kuvassa vielä näkyy käyteyt flanelli kankaat:


Kenties seuraava jättisatsi tuo siteitä sen verran enemmän että että tuo mystinen 51 -ennätys rikkoutuu!!

4 kommenttia:

 1. Herjee sentäs. Nyt blondi kysyy notta mitä teet nuilla? Järki sanoo, jotta sul ei varmaan omaa tarvet ol noil määrille

  VastaaPoista
 2. Kestositeet on kyllä todella hyvä keksintö!

  VastaaPoista
 3. Mystistä on tosiaan tämä homma. Kennoskalle omalta osaltani kommentti, että itsellä noita on yhdestä tuollaisesta pinosta huolimatta liian vähän (kevättä ajatellen), suurin osa on matkannut eteenpäin kokeilunhaluisille ihmisille.

  VastaaPoista
 4. Okkei, Möö pärjäsin kaksosista viidellä isolla ja about kuudella pienemmällä :) Isot pinot noita mullakin on, mut pesukierto on niin nopea meillä, et hyvin on pärjänny.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!