maanantai 15. helmikuuta 2010

Ommellen kaikenlaista...

10-tonni arvontakin tuli suoritettua jo aikoja sitten. Heli R. joutui tovin palkintoaan odottelemaan, mutta toivottavasti palkinto oli mieleinen - tai ainakin käyttökelpoinen.
Arvonta palkintona nimittäin lähti mikäpä muukaan kuin kauppakassi!
Molemmat isot kassit on tehty kierrätysmatskuista. Sain kaverilta kirjavan pussilakanan ja se suorastaan huusi pääsyä kauppakassiksi. Vuori on tehty vanhasta lakanasta. Toinen näistä isoista kasseista lähti siis Heli R:lle.
Pienemmän kassin vuori on samaista lakanaa kuin isompienkin kassien ja päälipuoli on Tallinnan tuliaisia.

*****
Neiti Helmiäisen kerhotäti on antanut meille (neiti Aurinkoiselle) paljon hänen tytölleen pieneksi jääneitä vaatteita. Ja kun kaverin kanssa saimme kerhotädiltä ison kassillisen laatu vaatetta ja vielä ihan pilkkahintaan, ajattelin vasta lahjaksi tehdä jotakin pientä hänen tytölleen (3,5v). Tälläinen setti syntyi:
 
Pieneen possukankaiseen kauppakassiin kätkeytyi Ottobre 1/2010 -lehden kaavoilla tehty trikoopaita (koko 104cm) ja babycord-sametista tehty pikku hame (koko 98cm - pidennettynä). Muutosta tein hameen kohdalla sen verran että pidensin hametta jonkin verran (tyttö on pitkä ja hoikka) ja onjeesta poiketen lisäsin taakse kuminauhan. Turhan reilut nosita tuli, mutta jospa ne sitten jo kesällä olisi hyvät! Mieluisat olivan kuulemma ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!