maanantai 15. helmikuuta 2010

Villahousu villitys..

Neiti Aurinkoinen kasvaa hitaasti, mutta varmasti. Jälleen kerran tuli todettua että nämä(kin) villikset alkavat olla jo ihan liian pienet.. Eipä siis auttanut muu kuin tarttua puikkoihin!

 
Kolmet pitkälahkeiset villikset omalla, hyväksi (parhaaksi) havaitulla ohjeella, Koko M (70cm). Vas. ylhäällä olevat puna-kirjavat villikset on Patonssia (väri Regancy) ja oikealla ylhäällä on ihanat Purot (väri revontulet). Keskellä kaksinkertaisesta hahtuvasta neulotut pökät.
Yöllä neiti Aurinkoisella on päällä sisätäyttövaippa ja sen päälle puetaan joko kuorivaippa taikka sitten lyhyt lahkeiset villikset. Superhyvät yövillikset kävivät liian pieniksi joten oli pakko sellaisetkin tikuttaa..

 
Nämäkin villikset ovat omalla mallilla tehtyjä ja kokoa M. Kirjavat ovat Loftia ja valkoiset kaksinkertaista hahtuvaa. Valkoiset tein marraskuussa olleita Kestovaippayhdistys ry Turun seudun Jouluisia kestovaippahulinoita varten - TSI-pisteeseen kaivattiin teeman mukaisia vaippoja. Siellähän olikin näytillä tämän jouluvaipan lisäksi nämä valkoiset lyhyt lahkeiset villikset. Jouluiset, tai talviset näistä villiksistä tekee toisessa sivussa oleva huovutus:

 
Nuo ovat olevinaan lumihiutaleita =D

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!