perjantai 25. kesäkuuta 2010

Juhannusompeluksia

Mitä olisikaan kesä ilman uutta kesäkassia?
Ruotsista tilatusta Barbapapa-kankaasta syntyi Juhannusaattona (aloitettu jo aiemmin) kassi, jolla kelpaa vaippoja ja muita tarpeellisia juttua mukana kuljettaa! Kassi on varsin tilava, joten sinne mahtuu koko pesueen vaihtovaatteet vaippojen ja pikku eväiden lisäksi.
Irrotettavan ja säädettävän pitkän hihnan lisäksi kassista löytyy myös lyhyemmätkin sangat.
Barbapapa kangas on ihan peruspuuvillaa, joka sai hieman lisätukea tukikankaasta. Vuori on Jättirätin palalaarista. Hihnat ja soljet on Linnan Kankaasta ja vetoketjut (kassin ja sisätaskun) on kierrätettyä. Sisätaskun vetoketjun kullan värisessä vetimessä lukee: Oriflame =)

Eipä ainakaan tuu toista samanlaista vastaan!

Ja vähän sama meininki on näissä kangaspussukoissa - vaikka niitä kaksi onkin..
Kaveri pyysi että tekisin pojalle leiriastioita varten säilytyspussin. Pitkään mietin millaisen voisin tehdä, jottei uutta kangasta tarvitsisi lähteä ostamaan. Täällä kahden prinsessan taloudessa kankaat ovat aika tyttömäisiä...
Jostakin se idea sitten lähti!

Pussukat ovat peruspuuvillaa muovikassin kaavalla tehtyjen kassien jäännöspala. Pussukat saa helposti suljettua nyöreistä vetämällä. Nyörit löytyi kaapin perukoilta. Pussukan koko 34x35cm
Pääkallokuvio ja nimi on tehty kangasväreillä sabluunan avulla painamalla. Pussukoiden molemmmilla puolilla on pääkallokuvio, mutta nimi löytyy vain toisen pussukan toiselta puolelta.

1 kommentti:

  1. Varsin ihastuttava Barba-kangas, houkuttelen näköinen laukku!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!