perjantai 2. heinäkuuta 2010

Onnea Pikku-Muijalle ja isoveljelle!

Kaverini poikka vietti viime kuussa 2-vuotis synttäreitään. Viime jouluna "Öiden kuningas" löysi paketistaan nämä. Nyt synttäripakettiin kääriytyy jotakin teemaan sopivaa...
 Mikäpä muu sopisikaan "Öiden kuninkaalle" kuin yöpuku tekstillä "Uni on heikoille". Vanhempia ei ehkä naurata, muita kyllä =) Kaavat on vanhat tuttut - Muoti Muksu 4/99 lehdestä.Koko 98cm. Näimä ovat reilua kokoa, mallista poiketen lisäsin resorit lahkeen- ja hihansuihin. Näin yöpuku saa enemmän käyttöaikaa. Nämä 104cm kokoiset yöpuvut ovat olleet neiti Helmiäisellä käytössä jo 2 vuotta! Nyt alkavat olla sen verran lyhyet lahkeet/hihat että on aika tehdä uudet...

*****
"Öiden kuninkaasta" tuli isoveli kun Pikku-Muija putkahti maailmaan.Vauvalahjaksi tyttönen perheineen saa - minkäpä muunkaan kuin - vaippakakun!
Tämä kakku kätkee sisälleen muistaakseni 77 vaippaa! Libero teippivaippoja koko 7-14kg, Libero housuvaippoja 10-14kg sekä paketillinen Huggies new born 3-6kg vaippoja. Pienimmät ovat Pikku-Muijalle, isompia voi isoveli käyttää. Vaipan tukirunkona on pahviputki täynnä Marianne karkkeja. Kakku on kuorrutettu parilla kuvioharsolla (toinen on Neiti Aurinkoisen käytössä ollut, toinen Pikku-Muijalle ostettu) ja koristeltu Marianne karkeilla. Silkkinauhat ja paperiruusukkeet viimeistelevät koko komeuden!

1 kommentti:

  1. Heippas Liljankukka !
    Tein joskus taannoin kauan aikaa sitten Helmiäiselle sivuja hänen kuvakirjaansa. Kun ompelet paljon, minulla olisi antaa saumurilankoja, jos haluat. Täysiä rullia sekä vajaita, värillisiä.Jos tahdot laita blogiini viesti, jompaan kumpaan johonkin kohtaan. terveisin, Ellinoora /Unelmikko.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!