perjantai 23. heinäkuuta 2010

Tallinnan tuliaisia

Tänä vuonna sain viettää nimpparipäivääni parin kaverini kanssa "etelän lämmössä". Tallinna kutsui jälleen kerran! Päivä reissu kyseessä ja tällä kertaa sain jättää myös neiti Aurinkoisen kotiin! Oli siis todellakin luksusreissu! Vaikkakin on niistä rattaista/vaunuista hyötyäkin... Nyt mä jouduin kantamaan kaiken tämän:
Päivä alkoi aamiaisella Eckerö linella. Kunnon tankkaus jotta jaksaa koko päivän! Tallinnaan saavuttuamme hyppäsimme taksiin ja suuntana mikäpä muukaan kuin Karnaluks. Sieltä lähti mukaan lankoja niin saumurille, ompelukoneelle kuin puikoillekin. Puikkoja toki myös. Neuloja montaa lajia, vetoketjuja aikamoinen nippu ja isot erät erilaisia nauhoja. Osa nauhoista on vielä kaverilla.Kahta lajia tukikangasta ja ruudullista pellavaa. Kuminauhaakin (lev. 20mm) koko kiekko - eli 25m.
Karnaluksista suunnistimme  vieressä sijaitsevn kangaskauppaan. Sieltä lähti mukaan trikookangasta ja pala maastokuvioista -mitä-lie-kangasta.
Stockmannin kautta Virukeskuksen nurkille, Ülikooli Apteek oli yksi etappi. Sieltä lähti mukaan Aloe vera-voidetta monta purkkia (ei kuvassa). Viime reissulla sitä jo etsin, mutta ei löytynyt.
Kaubamajan lasten maailman ja Hello Kitty kaupan (näsitä tuliaisia lapsille) kautta taksille Norde Cetrumiin ja siellä pikkuruiseen putiikkiin josta ostettiin metritolkulla painettua pellavaa.
Toki Rimissäkin käytiin, sieltä löytyi niitä perinteisempiä tuliaisia. Sitten aikamme alkoikin jo loppua, joten lähdimme kohti terminaalia. Matkalla ehdimme vielä poiketa Sadamarketissa, josta ostin 3 kiekkoa hahtuvaa. Niille ei kyllä olis tarvetta... Mutta oli niin ihania värejä!

Paluu matka laivalla menikin pääosin Buffet-pöydän antimista nauttien. Mutta ehtihän siinä vähän puikkojakin heiluttaa... Reissun aikana valmistui 2 barbin mekkoa, näistä kuvat myöhemmin.

Antoisa ja mukava reissu. Koska mennään uudelleen? =D

2 kommenttia:

  1. Kiva kasa! Ne mun verhot on vielä ostamatta....

    VastaaPoista
  2. Oih ja voih. Mulla oli tasan puoli tuntia aikaa Karnaluksissa ja siinä ajassa ei ekakertalainen ehtinyt kuin huokaista. Suunnitelmissa onkin syksyllä mummobussireissu Tallinnaan jonkun ystävän kanssa ja lapset ja etenkin mies jäävät kotiin. Siis ei matka Tallinnaan vaan Karnaluksiin :D

    Uni on heikoille - heh. Me käytetään: Nukkuminen on amatöörejä varten.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!