tiistai 17. elokuuta 2010

Vaippamania osa 2.

Vaippamanian ensimmäinen osa julkaistiin kesäkuun alussa.

*****
Vaippaholistin painajainen: neiti Aurinkoisella ikää 1v5kk ja kahden päivän vaippapyykkiä narulle ripustaessa kauhukseni totesin että siellä roikkuu vain 6vaippaa!! Ja näistä kuudesta yksi on uusi (käyttöönotto pesu) ja 2 yövaippoja. Eli kahdenpäivän aikana vaippakulutus on ollut hurjat 3... Potalla on siis käyty ahkeraan, mikä on aivan loistavaa... mutta Vaippaholistin painajainen...
Äkkiä siis vaippoja kehiin, ennen kuin käyttö loppuu kokonaan!
Vas. reunassa olevat 4kpl v.pun ja 1kpl keltainen ovat taskuvaippoja koossa  NB ja S. Nämä ovat tilaustyönä tehtyjä. Keskellä oleva Dalmatialaiscuddle meni lahjaksi ja oikeassa reunassa olevat bumgenius -jäljitelmät ovat neiti Aurinkoisen vaippakasaan.

*****
En ole pitkään aikaan cuddlen kaavalla mitään tehnyt ja enkä muistanutkaan kuinka helppoa ja mukavaa se olikaan! Dalmatialais-kankaasta (muistaakseni...1mill PUL) tehty Cuddle-In-One. Eli AIO-vaippa cuddlen tapaan.
Sisäpintana valkoinen coolmax ja välissä kerros bambupuuvilla/polyesterfleeceä.
Nopean kuivumisen takaa 2 irrallista nepein (KAM koko 20) kiinnittyvää boosteria. Kummassakin 3krs bambupuuvilla/polyesterfleeceä, eteenkiinnittyvässä lisäksi coolmax pinta - ihoa vasten.
Vaipan kiinnitys KAM nepein koko 20. Cuddle on yhdenkoon vaippa, menee siis kutakuinkin koko vaippaiän.

*****
Tällä hetkellä neiti Aurinkoisen vaippakasasta löytyy jokseenkin monta Swaddlebees vaippaa (aitoa!!) kokoa M. Ne alkavan olla aavistuksen ehkä pieniä, joten sain tekaistua siitä loistavan syyn ommella pari vaippaa!
Meiltä löytyy myös pari aitoa Bumgeniusta (yhdeenkoon taskua) ja pari kopiotakin olen tehnyt. Tykkään mallista, joten näitä leikkelin "muutamat" lisää.. Tosin tässä vasta 2kpl valmiina.
Kuoseina Ainotar ja peikot (ylimmässä kuvassa näkyy peikon kuosi, tässä peikko-vaippa avattuna). Kummassakin sisäpintana valkoinen coolmax. Kiinnityksenä tarrat ja lisäsäätö (korkeus) KAM-nepein koko 20.
Vaikka kyseessä onkin taskuvaippa, niin työvaiheita ja tekemistä on enemmän kuin tuossa cuddle-in-one:ssa... Ja minä typerys menin leikkaamaan näitä "aika monta..." No riittää ainakin puuhaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!