keskiviikko 18. elokuuta 2010

Anjan uudet vaatteet

Neiti Helmiäinen - melkein 5-vuotias neitokaisemme - on löytänyt barbeilla leikkimisen ilon. Barbeja on "aika" monta, osa äidin vanhoja, osa kirpputorilta ostettuja ja osa ihan uutena ostettuja/lahjaksi saatuja. Yksi näistä on ylitse muiden - Anja. Edes nukkevauvalla ei ole nimeä, se on vain vauva.
Mutta tämä barbi on aina Anja.
 Useinmiten Anja pukeutuu iltapukuun - siihen samaan johon oli pukeutunut kun neiti Helmiäinen sen synttärilahjapaketistaan löysi - mutta toisinaan muutkin asut käyvät. Tässä Anjalla on jämäkankaan palasta nopeasti väkerretty, yksinkertainen mekko. Kankaana loimusametti, malli ihan päästä tempaistu ja helma epäsiististi saumurilla sutaistu. Mutta ajaa asiansa.

*****
 Tässä taannoin kaverini kysäisi onko meillä barbit kovassa käytössä.. Kun vastasin myöntävästi, sain linkin.Voi apua! No, olinkin jo kyllästynyt ainaisten tiskirättien neulomiseen, joten sainpa tästä uusia ohjeita nopeisiin pikku töihin. Ainut huonopuoli suuren valikoiman (ei osaa päättää mitä tekis) lisäksi on ohjeissa käytetty kieli... Tällä kielipäällä ei oo kovin helppo kääntää, mutta onneksi apuna voi käyttää esim. tätä sanastoa.Malli nro 354 yksi värisenä.
Puikot nro 2
lanka Kotiväki

Tämä mekko on toinen Tallinnan reissun aikana valmistunut.


                  

                    
  Malli nro 435          
                     puikot nro 1,5         
lanka Kotiväki sekä
ohut kultalanka       


 Sininen mekko malli nro 435
Punainen mekko Malli nro 221 valmistui Tallinnan reissun aikana.
Molemmissa puikot nro 2 ja  lanka Kotiväki


Tallinnan reissulta tuli Karnaluksista ostettua puuvillalankaa kerä jos toinenkin ihan vaan barbin vaatteita varten. Joten Anjalle on luvassa uusia vaatteita myöhemminkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!