lauantai 25. joulukuuta 2010

Joulunsalaisuuksia osa 3. - huppupyyhkeet

Kesällä sain kaverilta huppupyyhe-idean ja kaavan. (joka on joskus tainnut olla jossain SK-lehdessä..)
 Ja ensimmäiset huppupyyhkeet teinkin heti kokeilumielessä. Koeversio oli tuo keskellä oleva valkoinen, joka jäi omaan käyttöön. Sen kokosin vanhoista pienistä pyyhkeistä (3kpl). Punaiset meni kesätuliaisina mökkivierailulla käydessä.
 Lähikuvissa (ylhäällä ja alhaalla) huppupyyhkeissä käytetyt vinokanttinauhat. Ruudulliset Irticosta, sydämet Pikku-Auringosta ja pingviinit Tallinnan tuliaisia.
 Valkoisista pingviinireunainen meni neiti Helmiäisen kummitädille synttärilahjaksi tämän leivinliinan kanssa. Ruutureunainen jäi varastoon ja näin joulun alla se saikin kaverikseen toisen samanmoisen. Ja ne menivät kerhotädeille lahjaksi tässä muodossa:

Toinen siskoni ja kummityttöni löysivät omista paketeistaan myös huppupyyhkeet:
 2kpl turkooseja ja 2kpl mustia (toinen mustista kuvaus hetkellä jo paketissa, 1kpl kumpaakin jäi varastoon odottelemaan sopivaa lahjan saajaa.) huppupyyhkeitä Ikean pyyhkeistä. Useinmiten huppupyyhkeen saa tehtyä edullisemmin ostettaessa valmiin pyyhkeen kuin froteekangasta.

Pikaisen laskutoimituksen tehtyäni, voin todeta että huppupyyhkeitä on tullut tähän menessä tehtyä 10kpl.

 Mikäs huppupyyhe sitten oikein on?
Moni on varmasti kietonut tavallisen pyyhkeen hiuksiinsa suihkun jälkeen ja huomannut kuinka helposti se tipahtaa, kun vähänkin päätä heilauttaa tai kumartuu... Tähän on ratkaisu, nimittäin huppupyyhe!
Nappi+kumilenkki yhdistelmällä huppupyyhe pysyy mukana vähän kovemmassakin menossa!

2 kommenttia:

  1. Moi!

    Teetkö pyyhkeitä tilauksesta? Mulla on tälläinen ikivanha, ihan kulunut ja tarvitsisin uusia, mutta mistään en löydä (tai osaa etsiä oikeista paikoista) vastaavaa uutena. :) annamariavirtanen82(at)gmail.com

    VastaaPoista
  2. Hienoja! Minunkin täytyy alkaa tehdä tällaisia. Kiitos selventävistä kuvista. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!