tiistai 14. joulukuuta 2010

Joulupuu - jouluiloa lapsille!

Toista joulua mukana Joulupuu keräyksessä. Heti ekana päivänä kävin apteekkireissun yhteydessä nappaamassa 4kpl pakettikortteja. Tälläisiä pehmoisia juttuja paketteihin eksyi:

2kk ja 3kk ikäiset tytöt
 Kumpaisellekin joustofroteesta (Tallinnan tuliaisia) Mustikkahaalarit Ottobre 6/2009 kaavoilla. Toinen on kokoa 62cm ja toinen 68cm. Mustikkahaalareille kaveriksi SK:n kaavalla tehty kypäräpipo trikoovuorella.

5v tyttö
5-vuotiaalla tytöllä ei voi koskaan olla liikaa prinsessamekkoja! Ainakin tätä mieltä oli neiti Helmiäinen kun näki tämän valmiina. Totes vain että: "äiti, teethän mullekin tuollaisen" Vaikka pari viikkoa sitten saikin tämän prinsessamekon.
 Prinsessamekko takaa.
Kaava on sama kuin neiti Helmiäisen prnsessamekossa. SK 4/2009 koko 122cm - helmaa lyhennetty sopivaksi 110cm pituiselle prinsessalle. Helmaosan kangas on vanha lakana, yläosassa (myös hihoissa) uutta, ohuen ohutta puuvillakangasta sekä päälimäisenä kerroksena (ja päälihelma) samaa kuviosifonkia kuin Helmiäisen mekon päälihelma. Takana piiloketju ja pääntien pitsi omasta varastosta.
Mekon lisäksi pakettiin kätkeytyi helmiä lisätarvikkeineen hienojen helmikorujen tekemistä varten.

5v poika
Mitäpä muuta pojallekuin hurrrrja merirosvo yöpuku - jälleen kerran! Paidan etukpl ja lahkeissa edessä mustaa trikoota, muutoin raitatrikoota. Pääkallokuvio painettu kangasväreillä.
Pakettiin kätkeytyi myös pieni poliisiauto-lego paketti.

Toivottavasti lahjan saajat ovat tyytyväisiä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!