torstai 17. maaliskuuta 2011

Kevään värisuora

Keltainen, vihreä, vaalean sininen ja vaalean punainen! 
Tervetuloa kevät!
 Siinä on aihe tämän kertaiselle haasteelle, joka tulisi toteuttaa omista 
MAhdottaman suurista MAteriaalivarannoista.

Vaikka materiaalia löytyy laidasta laitaan, niin kevään värejä ei tuntunut olevan muualla kuin kaupassa! Ja mitä ihmettä näistä väreistä voisi edes kehitellä... Aluksi ajattelin ohittaa koko haasteen, mutta lopulta keksin idean pienestä keijuprinsessasta.
Neiti Aurinkoinen sai synttärilahjaksi Keijun siivet ja taikasauvan - josta roikkui satiininauhoja, juurikin näissä kevään väreissä! Kuten kuvasta näkyy, keijuprinsessa tarvitsisi välttämättä uuden hameen... Hyvästä yrityksestä huolimatta en onnistunut koko hameen materiaaleja kaapeistä löytämään, mutta jotain sentään.

Satiininauhat ja ompelulangat kevään värisuorassa!
 Taustalla olevasta kankaanstakin (Eurokankaan PUL-kuosi) on löydettävissä värisuoran värit...

Satiininauhojen kaveriksi kaivoin nappipurkista saman väriset napit ja näin syntyi 
Kevään ensi kukkaset!
Näillä kukkasilla siis osallistun varsin haastavaan haasteeseen.
 Kukkasien kaveriksi kaapistä löytyi vaaleanpunaista satiinivinokanttia ja keväisen vihreää polvekenauhaa (vaaleanpunaista ja pinkkiäkin polvekenauhaa on, mutta ne ovat kaverilla lainassa). Näihin kun vielä lisätään juuri ostetut organzat ja "kevään ensi kukkaset" -niin eiköhän näistä jo jossain välissä saada aikaan pienelle keijuprinsessalle uusi hame!
 
 Täytyy kyllä tunnustaa ettei tämä kukka ole oma idea.. Neiti Helmiäinen sai siskoltani tuliaisena jenkkilästä ihanan liivimekon, jonka rintapielestä tämän idean bongasin.

3 kommenttia:

  1. Onpas hauska idea!! Tuota pitää kokeilla. Ompelulangat vaadituissa väreissä on varsin herkulliset.
    Kiitos osallistumisestasi!:)

    VastaaPoista
  2. Leenan kanssa samaa mieltä hauska idis. Itselläni on leveämpää organzanauhaa, josta varmaakin kokeilen rintakorua tuolla idealla.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!