lauantai 5. maaliskuuta 2011

Prinsessa unelmia vol. 4

Kerran vaipat menee kaikki vaihtoon, se tarkoittaa myös "prinsessa unelmia"-vaippoja. Tokihan poistuvien tilalle piti tehdä uudet!

Sitten satuin törmäämään juuri oikealla hetkellä 37 tuntia vuorokaudessa -blogissa käynnissä olevaan haasteeseen. Tarkoituksena on tehdä haasteen aiheeseen liittyvä työ MAhdottoman suurista MAteriaalivarannoista. No, niitähän mulla riittää...
Eihän siihen sitten muuta tarvittu kuin tovi aikaa!


Kaava on sama kuin näissä vaipoissa. Eli hyväksi todettu muunnos Swaddlebees sivunepillisestä vaipasta kokoa L. Valkoista br-pullia, sisäpinta pinkkiä coolmaxia, tarrakiinnitys.
Samalla vaivalla tein sitten kaksi. Nyt on neiti Aurinkoisella vaippoja millä söpöstellä!
 
 Aikaisemmin tekemiini vaippoihin olen laittanut vain kaksi pitsiriviä, mutta mitä turhaa sitä nyt säästelemään! Vaipasta löytyy pitsiä melkein metrin verran! Toisen vaipan pitsiin pujotin hempeää vaalean punaista ja toisen räväkkää pinkkiä.
Neiti Aurinkoisella oleva paita on samaa "Uneksujat"-kangasta kuin oma tunikani.Kaava on sama kuin tässä neiti Aurinkoisen lempipaidassa.

7 kommenttia:

 1. Varsin hauska pitsin käyttökohde! En tullut edes ajatelleeksi VAIPPOJA, kun haastetta kirjoittelin:D Kiitos osallistumisesta!

  VastaaPoista
 2. Niin ja kiitos vielä blogini lisäämisestä blogilistaasi!

  VastaaPoista
 3. Kylläpäs on söpöt vaipat! Sopii oikein hyvin pikkuprinsessalle. :) Harmi kun meidän vaippapeppu on poika, niin isi ei taida hirveämmin arvostaa, jos röyhelöitä alkaisin vaippoihin lisäilemään. :D

  Onko pitsit ommeltu/kiinnitetty muulla tavalla keskeltäkin vai onko vaan kiinni reunoista? Takapuolen pitävyyttä vaan pohdiskelin, että tuleeko kosteutta läpi, jos puliin ompelee pitsin kiinni?

  VastaaPoista
 4. Ceraci: Olen tehnyt nitä pitsipeppuja myös pojille: http://liljankukangalleria.blogspot.com/2009/02/pienen-prinssin-suureen-juhlaan.html Pienelle poikavauvalle nämä pitsit vielä menee, muttei se ehkä kovin miehekästä olisi jos vaikka kaksivuotiaalta löytyis pitsit ;)
  Nämä pitsit on ommeltu vaippaan satiininauhan molemmilta puolilta - ei kuitenkaan satiinauhan, vaan pitsin päältä.
  Ompeleiden päälle (nurjalle puolelle - eli pulliin) on silitetty saumausteippiä, joten kosteus ei pääse läpi! Rumpukuivausta tämä saumausteippi ei oikein kestä, muttei taskuvaippa sitä kaipaakkaan. Oikein toimivat ja ihanat vaipat. Todelliset söpöstely/käännytysvaipat.

  VastaaPoista
 5. Ihanat! Tosi kauniit ovat. Ei haittaa, vaikka vaippa näkyisi, noiden oikeastaan pitääkin näkyä. Meilläkin kestoillaan, mutta ei kyllä noin kauniilla vetimillä :)

  VastaaPoista
 6. Eikä, hiukan söpö tuo poikien röyhelöpeppuvaippa! Mutta ei juu ehkä mein melkein puolitoistavuotiaalle ihan enää sovi. :D

  Ahaa, siinä on siis saumausteippiä. Ihan loogista, kun näin jälkikäteen ajattelee. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!