maanantai 21. maaliskuuta 2011

Vaippa satoa

Neiti Aurinkoisen vaippakaapissa on ollut isot kasat "cuddlebuns quick dry" -tyylillä tehtyjä sisävaippoja. Malli on varsin hyvä, mutta mä sain tarpeekseni läppäversioista. Niimpä vaippakaappin läppäcuddlet (paria lukuunottamatta) meni Vaipat vaihtoon! -osioon. Jäljelle jäänyt tyhjyys oli jollain täytettävä.
Sisätäyttövaippoja vaippakaapin jämäpaloista. Tarkasta kankaan käytöstä kertoo se, että jokaisessa vaipassa ainakin toinen siiveke on tehty jatkopalan avulla! Kaavana kaikissa Cuddlebuns bikini cut.  Vaipat on ommeltu sisätäytöiksi, joten yhtä paljon säätövaraa näissä ei ole kuin aidoissa cuddleissa.
Libero -tuoteperheenikin sai uuden jäsenen kun edelliset (Cuddlen QD ja AIO) menivät uuteen kotiin.
Keltaisen Libero-vaipan ja raidallisen muumivaipan ulkopinta on velouria, autovaipan joustofroteeta. Liberossa ja autossa sisäpintana keltainen coolmax ja muumissa kuivaliinaneulos. Kaikissa välissä 1ks bambucollegea koko alueella sekä kiinnityksenä KAM-nepit kokoa 20.
Vaippojen alla oleva pussi on tehty Eurokankaan pullista.

Muumifanin muumivaippa
 Muumi-aiheinen kangasmerkki ommeltuna kutakuinkin keskelle eteen pääli- ja välikappaleeseen. Samoin myös keltaiseen vaippaan ommeltu Libero-merkki (kirppislöytönä ikivanha synnytysosastolta saadusta Liberon mainoslaukusta).

*****
Sisävaipat tarvitsevat vielä kosteuden suojaksi jotakin, esimerkiksi uudet villahousut!
Neiti Aurinkoinen ei kyllä oikein enää villahousuista tykkää, mutta välillä niitä tulee silti käytettyä..
  Malli oma, koko jotakin M:n ja L:n välillä. Lankana Puron Kanervikko.
Vyötärön resorissa reiät nyöriä varten, sen voi siis tarvittaessa lisätä myöhemmin.
Lahkeensuissa helmineuletta.

*****
Tässä vielä muutama vaippa muiden tarpeisiin:
 4kpl sisätäyttövaippoja koossa M tai L; turkoosiraita velouria, muut joustofroteeta. Kaikissa sisäpintana kuivaliinaneulos ja välikerroksena ollegea. 3:ssa kiinnityksenä etutarrat ja yhdessä sivunepit.

*****
Kerran neiti Aurinkoisen vaippat meni vaihtoon, niin eiköhän se sitten olisi aika päivittää omaakin side laatikkoa...
3kpl PikkuHousunSuojia (PHS), 3kpl minisiteitä ja 5kpl päiväsiteitä.
Tästä pinosta maastokuosiset ovat trikoota (meni kaverille lahjaksi), muut kaksi kuosia flanellia. Kaikissa kiinnityksenä KAM-nepit kokoa 16,  kosteussulkuna br-pullia sekä kuosi- ja pul-kankaan välissä koko alueella 1krs ohutta flanellia. Lisäksi imuna on kiinteästi ommeltuna 1-4krs flanellia siteen koosta ja flanellin paksuudesta riippuen.
Enemmänkin olis neppejä vaille valmiina, mutta pressi ei ollut yhteistyöhaluinen.. Lisää siteitä siis tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!