tiistai 10. tammikuuta 2012

Take-a-way bag

Joskus tulin törmänneeksi Nouseva Myrsky -blogissa kerrassaan mainioon lounaspussi-ideaan. Tulin maininneeksi asiasta neiti Aurinkoisen kummitädille, joka tietysti halusi sellaisen myös itselleen...
Joulun alla tuli ajan käytön hallinnassa "pienoisia" ongelmia, joten ihan ei jouluksi ehtinyt, mutta lahjaksi kuitenkin.
 
 Jotain kiinnityssysteemiä olisin kyllä tähän pussiin kaivannut. Mutten oikein keksinyt mikä olisi ollut hyvä, joten jäi kokonaan pois.
Kaapista löytyneestä punaisesta kankaanpalasta ompelin pussiin vuorin. Se ei ole pohjasta kiinni, joten tarvittaessa vuori mahdollista vetää ulos ja pestä käsin.
 
 
Lisäksi ostin pussiin sopivan eväsrasian, jonka täytin suklaakonvehdeilla...

5 kommenttia:

 1. Ja montakos tuntia rouvalla olikaan vuorokaudessaan? Jestas mikä tehopakkaus! Todella makeen näkösiä juttuja sulla. Vau!

  VastaaPoista
 2. Kyllä mulla on vaan 24tuntia vuorokaudessa, ja siitäkin ikävä kyllä n.8h pitää jättää nukkumisen tapaiseen. Muu aika sovitellaan työn,perheen ja harrastusten kanssa. Onneks noita voi tehdä myös saman aikaisesti :)

  VastaaPoista
 3. Millä sä muuten noita hese pusseja päälystelet?

  VastaaPoista
 4. Kennoska: Kristallimuovilla. Tän pussin versio on ostettu Etolasta, juuri sopivan notkeaa näihin ompeluksiin. Ranskispussien kristallimuovi on Linnan-kankaasta, paksumpaa/jäykempää kuin etolan, eli vaikeampi ommella, mutta sopii varsin hyvin noihin ranskispusseihin.
  Jätti-rätissäkin on kristallimuovia. Sen laadusta/paksuudesta mulla ei oo kokemusta, mutta Unisukalla on.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!