maanantai 9. tammikuuta 2012

Kestoja, kestoja...

Neiti Aurinkoinen päätti jo kesällä jättää vaipat kokonaan pois. Yhtenä iltana vain ilmoitti "En minä tätä enää tarvitsekaan" ja repi yövaipan pois päältään. Se oli siinä sitten. Viimeisestä vaippaerästä jäi muutamat vielä bloggaamatta. Näitä ehdittiin käyttää ehkä kaksi kertaa ennen totaali kieltäytymistä.
3kpl tarrakiinnitteisiä taskuvaippoja. Leppis ja kukka ovat omalla kaavalla tyhtyjä kokoa L ja liekki on yhdenkoon bumgeniuskopio hieman haarasta kavennettuna.
Nämä ovatkin jo parin käyttökerran jälkeen jatkaneet kirppispöydän kautta matkaansa uudelle käyttäjälle. Toivottavasti ovat olleet siellä yhtä hyviä kuin meillä.

Kuvaamatta on jäänyt myös 5kpl "cuddle-sisätäyttöjä", jotka löytyivät keskeräisiä ompelulaatikosta. Nekin ovat matkanneet uudelle omistajalle. Viime viikolla tulin siivonneksi ompelupöytää ympäröivää kaaosta ja löytyihän sieltäkin vielä muutama leikattu ja osittain ommeltu vaippatekele..Osan vaippatekeleistä laitoin tilkkulaatikkoon, osan jätin vielä odottamaan ompelua...

Vaipoille ei siis meillä enää ole käyttöä, mutta pulleja saan sentään vielä pyörittää tehdessäni vaikka kestositeitä. Itsellä oli tarvetta muutamalle lisäsiteelle ja niitä flanelleja leikellessä tuli sitten leikattua "vähän" enemmänkin.
Vino pino siteitä pikkuhousunsuojasta yösiteeseen ja kaikkea siltä väliltä. Kaikissa päälipuolella flanellia ja kosteussulkuna jonkin sortin pullia. Imuina flanellia ja/tai bambua joustofroteena tai collegena. Kiinnityksenä KAM-nepit kokoa 16. Näitä nepittäessä tajusin että pressistä on koon 16 naarasleuka jostain syystä toimintakelvoton. Uus leuka on tilattu ja testattu. Enää ei tartte kaverilta pyytää pressinleukoja lainaksi, vaan omillakin saa kaikki osat nepitettyä.

4 kommenttia:

 1. Aikamoinen pino! Leikkelin muuten viimeksi omiini cool-maxia sisäpinnaksi. En tosin ole vielä testannut kun lojuvat ompelemattomina tuolla tarttis-tehrä-jotakin -korissa....

  VastaaPoista
 2. Niin on! pakko sitä on kerralla tehä usempi. Ei kuitenkaan tullut sitä mystistä lukua tällä kertaa :)
  Mulla on pari coolmax-pintaista, hyviä ovat, mutta tylsiä :/

  VastaaPoista
 3. Ooh, mikä kasa. Pitäisi varmaan itsekin noita pulin jämäpaloja alkaa työstää synnytyksen jälkeiseen elämään. Ja pikkuvaippojakin pitäisi alkaa miettiä. Aika menee äkkiä, vaikka nyt vielä tuntuukin, että siihen on mooonta kuukautta aikaa.

  VastaaPoista
 4. Ceraci: oi, että! Pikku vaippoja on erittäin kiva miettiä <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!