lauantai 4. helmikuuta 2012

A-luokan reissulla

Viime viikolla oli kauan ja hartaasti odotettu A-luokan reissu - akkaporukalla Tallinnaan! Perinteisen kaavan mukaan mentiin "yö laivassa - päivä Tallinnassa"-reissulla. Autokin oli mukana, joten matkat taittui mukavasti eikä ostoksia tarvinnut kantaa kuin kaupasta autoon.
Viime keväänä samanmoiselta reissulta ostokset olivat tälläiset. Tällä kertaa mentiin ehkä hivenen maltillisemmin - tai sitten ei.
 
  
Hivenen on tullut muutoksia ostospaikkoihin, päivitin Ostosparatiisina Tallinna -sivun. Viime keväinen reissu tehtiin tämän ohjelman mukaan ja samoilla linjoilla oltiin nytkin.

Seuraavaa kertaa odotellessa! Olemme salaa haaveilleet että kesällä tehtäisiin ompeluseuraporukalla hotellimatka Tallinnaan...

4 kommenttia:

 1. Varmaan ihan A1 -luokan reissu :D Mahtavaa olisi päästä Tallinnaan kässäretkelle, mutta ei nyt taida budjetti sallia sellaista ylellisyyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi kun ei laske matkan kokonaishintaa ;) Pelkkä reissu (sis. paluumatkan seisovanpöydän ja auton +bensat ja parkit) oli jotain hippasen alle 90€ Ei siis ollenkaan paha. Mutta kun tähän lisätään ostokset.. huh, huh! Parempi siis ettei kokonaiskustannuksia ala laskemaan.

   Poista
 2. Ihania ostoksia! Itse en ole vielä päässyt Tallinnaan lankoja hamstraamaan, mutta hinku olisi kova! :) T. SNY

  ps. Seuraile postiasi ensi viikolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännittävää!! Taidankin majoittautua tuonne postilaatikon tuntumaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!