sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Patakintaat vol. 2

Nämä patakintaat ovat osoittautuneet käytössä oikein toimiviksi. Samalla tulin leikanneeksi palat "muutamaan" muuhunkin patakintaaseen.
 
Kaikki kankaat ja vinokantit löytyivät kaappien kätköistä.

6 kommenttia:

 1. Tämä olisi kyllä NIIN viisas ompelus itsellekin. Minä saan, hyvässä yhteistyössä miehen kanssa, kyllä patakintaat niin nopeasti rivologiseen kuntoon, että olisi ihan hyvä ottaa sellainen silloin tällöin tapahtuva patakinnasurakka oikein tavaksi. Nätit on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nämä on NIIIN yksinkertaiset tehdä!! malli on simppeli ja nopea toteuttaa. Vielä kun tekee sarjassa niin johan on varastossakin muutama yksilö. Näitä kyllä ajattelin jakaa myös lahjoina.

   Poista
 2. Hyvä idea, mitä käytit siellä välissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangaskaupasta hain jotain mitä kuuluu käyttää patalappujen ja kintaiden välissä. Kutakuinkin näillä sanoilla pyysin "kangaskaupan sedältä". Ei siis hajuakaan mitä on, mutta toimii! Koko kintaassa on 1 krs, lukuunottamatta kämmenen puolta jossa on 3krs tota "vanua"

   Poista
 3. Jaaha. Mulla on ollut samat kaksi patakinnasta neljä vuotta ja ne on rumat ja pinttyneet. Olleet jo pari vuotta, mutta tuo patakinnasompelu on vaan niin hankala aloittaa. Meen kyllä huovutuskurssille parin viikon päästä ja siellä aattelin tehdä pari, mutta ne tulee leivinuunikäyttöön ja keittiöön tarvis omat. Koskakohan. Noi on kyllä nättejä noi sun tekemät.

  Muffinssiohjeet kuvittelin löytäväni Ravelrystä. Viimesessä käsityölehdessä oli runebergin tortuille ohje ja kakulle, mutta en ole varma teenkö niitä. Katsotaan kun ehdin tarpeeksi pitkälle asian kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se aloitus tässä olikin vaikeinta. Joten samalla vaivalla väänsin sitten useamman ;) Suosittelen!
   Kerroppa sitten millä ohjeella muffinit väännät, jospa saisin uusia ideoita omiini. Nyt täällä on tuotannossa donitsit.

   Poista

Kiitos kommentistasi!