sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Prinsessan tuudistetut vaatteet

Tuunataan, uudistetaan, muodistetaan.. Mitä vain.
Loppu tulos on sama:
Minäpä päätin sitten "tuudistaa" prinsessalle uudet vaatteet. Kaikki oikeastaan lähti tästä. Neiti Helmiäinen näki tämän mekon livenä ja siinä jäi kyllä kaikki ihastuttavat Me and I -vaatteet kakkoseksi! Muusta ei sitten pariin viikkoon puhuttukaan. "Äiti, koska mä saan sellaisen samanlaisen mekon? Äiti, tekeekö Mirveli mullekin sellaisen mekon?" Ei, kyllä äiti voi sen tehdä.

Lähtökohtana toinen tässä postauksessa esitelty paita.
 Vajaa 2 vuotta kovassa käytössä ollut trikoopaita alkoi tulla arkikäytössäkin tiensä päähän. MaMa-haaste taisi osoittautua tämän paidan pelastukseksi!
 Trikoopalasta vähän paidalle pituutta lisää, keveä organza antaa paidalla prinsessamaisuutta ja nauhat sekä koristeet viimeistelevät lopputuloksen.
 Hihoissa komeilevat "Kevään ensi kukkaset". Näin MaMa-5 -haasteen tuotos pääsi käyttöön.
 Puuvillabrodyyri on mistä lie, polveke- ja satiininauhat sekä pienet kukkaset ovat Tallinnan tuliaisia.

Tuudistus jatkuu.. Prinsessa ei voi pukeutua pelkkään paitaan.. Työn alla on jo neiti Helmiäisen prinsessahame, mutta kuten jo "kevään ensi kukkaset" -postauksessa mainitsin, niin pieni keijuprinsessa tarvitsee uuden hameen..  Neiti Helmiäisen hameeseen varattua vaaleansinistä organzaa on sen verran, että sen avulla saan tuudistettua tämän neiti Aurinkoiselle.
Jatkoa siis luvassa!

3 kommenttia:

 1. Aika täydellinen hienostelupaita. Joka tytöllä pitäisi olla tuollainen!

  Kiitos osallistumisesta:)

  VastaaPoista
 2. Osasit sentään, vaikka sitäkin neiti Helmiäinen taisi vähän epäillä... ;-) Hieno on paita ja mä haluan noita pikkukukkia seuraavalta Tallinnan reissulta!

  VastaaPoista
 3. Mirveli: Justiinsa mietin itekkin että tarvii noi pikku kukat laittaa ostoslistalle. Kahteen hamoseen vielä kukat riittää, mutta sitten ne on loppu! Pitänee niitä(KIN) hamstrata ens kerralla ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!