sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Vaipparallin loppukiri

Neiti Aurinkoinen on jo 2v3kk, joten vaipparallissa alkaa olla ruutulippu jo lähellä... Siispä täällä alkaa vaippatehtailun loppukiri! Kaappien kätköistä löytyi vielä kankaat moniin ihaniin vaippoihin, joista on PAKKO saada vaipat vielä neiti Aurinkoiselle..
 Ensimmäisessä sarjassa valmistui 7kpl (pinossa vain 6) taskuvaippoja kokoa L/one size. Kaikissa ulkopintana jonkinsortin pullia (br-pul tai 1mil pul), sisäpintana coolmax ja kaikissa tarrakiinnitys.
  
7:stä vaipasta 5kpl (kuvassa olevat 4kpl +1) on tehty sivunepillisen Swaddlebees L:n kaavaa muokkaamalla. Eli samaa sarjaa näiden kanssa. Pinkkiin vaippaan oli pakko laittaa eteen muumi-kangasmerkki. Siitä tulikin heti neiti Aurinkoisen suosikki!

Viime kesänä suosikki vaippana oli Bumgenius kopiot ja niitä tuli silloin leikattua aika monta. Perustaskuun verrattuna työtä on huomattavasti enemmän, joten silloin en saanut kaikkia ommeltua. Sitten malli ei oikein enää sopinutkaan ja ne jäikin tekemättä. Nyt kavensin vaippaa swaddlen tapaan ja näyttäis olevan ihan passelit neiti Aurinkoiselle. Tässä olisi pari BumGenius OneSize -kopiota muokattuna:
 
 Yläkuvassa avoinna oleva vaippa on alakuvassa pienimmillä säädöillä.

 Vielä jäi pari BG-tekelettä keskeneräisten pinoon.

*****
Tämän Muffinssi vaipan tarina alkoi tästä, tai siis paremminkin siitä kun Facebookissa bongasin kaverini seinältä linkin Zany Zebra Designs -kaupan sivustolle - ja tarkemmin vielä Cloth Baby Diapers sivulle ja hehkutti herkullisella Muffinivaipalla... Niimpä niin. Sehän ois aivan loistava!

 Pinkkiä pullia ja coolmaxia. Tarrakiinnitys, kaavana muokattu swaddle kokoa L. Aplikaatio tehty pullin paloista ja ompeleet tiivistetty saumausteipillä. Pitävää tavaraa tuo saumausteippi - ei siis vuotopelkoa ompeleiden kohdalta. Ainoa miinus on se ettei vaippa (tai siis saumausteippi) kestä kuivausrumpua, muttei se ole ongelma taskuvaipan kohdalla.
 
Neiti Aurinkoisella päällä oleva t-paita oli vielä kesällä 2009 neiti Aurinkoisen mekko. Viime kesänä se toimi tunikana ja nyt vielä tän kesän t-paitana =) Tehokäyttöä, sanoisin. Meidän minineidille tosin menee vielä viime kesänä lyhennetyt puolipotkuhousutkin (koot 62-70cm)
Hattua ei oo taidettu bologata aikaisemmin - se on tehty neiti Helmiäiselle joitakin vuosia sitten.

*****
Pullia on vielä jäljellä aika paljon ja menin sitten vielä käymään Myllymuksujen penkoviikoilla ja sieltä lähti mukaan 2x 60cm pätkät pullia - mikä ei ehkä ole järkevää kun neiti Aurinkoinen on jo kuivaksiopettelu vaiheessa... Mutta ne oli niin ihania että niistä on pakko saada vielä vaipat neiti Aurinkoiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!