maanantai 3. lokakuuta 2011

Vaippahaaste!

Sinut on haastettu!

Kestovaippaviikko (10.-16.10) lähestyy ja sen kunniaksi pyöräytin (Kestovaippayhdistys ry:n nimissä) käyntiin nukenvaippa haasteen!
Haasteen tarkoituksena on laittaa omien (tai naapurien, kummilasten, lastenlasten...) lasten päivähoitopaikan, kerhon tai vaikka läheisen perhekahvilan nukkevauvojen vaipat uusiksi! Varsin yksinkertaista: Tee itse tai osta vähintään yksi vaippa nukelle ja lahjoita se eteenpäin edellä mainittuihin paikkoihin. Ota haaste vastaan ja haasta kaverisikin mukaan! Ilmoita lahjoittamiesi vaippojen määrät ja paikat, joihin vaipat lahjoitit, yhteystietojesi kera 14.10 mennessä osoitteeseen tsi @ kestovaippayhdistys.fi (ilman välejä) jokainen lahjoitettu vaippa osallistuu Kestovaippayhdistyksen ja Kiertin "perhonen" -tiskirätin arvontaan!
Montako nuken vaippaa saadaan parissa viikossa kasaan?!

Tekemäni, Baby bornille sopivan, nukenvaippakaavan löydät Kestovaippayhdistyksen sivuilta. Muistathan että kaava on tarkoitettu vain omaan käyttöön - ei myytäväksi!

Blogini lisäarvonta:
Jakamalla tätä haastetta (ja linkittämällä tähän postaukseen) omassa blogissasi osallistut arvontaan - palkintona yksi nukenvaippa!
Linkitä ja jätä kommenttisi tähän postaukseen - jokainen linkittäjä saa yhden arvan!

Tartu haasteeseen! Meiltä lähtee 6 vaippaa, entäs teiltä?

3 kommenttia:

  1. Minäkin bloggasin ja aion tehdä muutaman vaipan.

    VastaaPoista
  2. Kiva haaste. Harmi, että kestovaippaviikko meni multa ihan ohi vaipatettavan puuttuessa. Nyt on kuitenkin toimitettu päiväkotiin 5 vaippaa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!